Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το flash back του Emile Heskey από την μετεγγραφή του στην Liverpool

Το flash back του Emile Heskey από την μετεγγραφή του στην Liverpool

Μιλώντας στο κανάλι LadBible στο YouTube, ο Emile Heskey μίλησε για την καριέρα του και την απόφασή του να υπογράψει στη Liverpool το 2000.

Ο επιθετικός είχε λάμψει στη Leicester City πριν μετακομίσει στο Anfield και τα κατορθώματά του στα East Midlands συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή. Φυσικά, η Liverpool ενδιαφέρθηκε, αλλά σύμφωνα με τον Heskey, θα μπορούσε να καταλήξει στην Totttenham Hotspur, την Aston Villa ή τη Leeds United.

Ο Heskey αναφέρει σχετικά: «Το επόμενο βήμα ήταν να δω αν θα μπορούσα να πάω πιο ψηλά. Ήρθε η Liverpool, οι Spurs, η Villa και νομίζω η Leeds επίσης. Είχα ένα μικρό πρόβλημα εκεί, επειδή ο ατζέντης μου είπε στον προπονητή ότι θα υπέγραφα νέο συμβόλαιο, αλλά έφυγε αμέσως μετά».
«Επειδή είμαι οπαδός της Liverpool και ο John Barnes ήταν ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, πάντα ήθελα να παίξω γι’ αυτούς και εκεί ήθελα να πάω».

Ακούγεται παράξενο να το λέμε τόσα χρόνια μετά, αλλά αν ο Emile Heskey πήγαινε στη Leeds United ίσως να ήταν ο παίκτης που θα έκανε τη διαφορά για τους Whites σε μια εποχή που έφτασαν τόσο κοντά στη δόξα.Μια συνεργασία μεταξύ ενός κορυφαίου Mark Viduka και ενός κορυφαίου Emile Heskey θα ήταν πολύ επικίνδυνη, και ίσως θα τα κατάφερνε σε αυτές τις μεγάλες στιγμές καλύτερα από τον νεαρό Alan Smith.

Είναι δύσκολο να πούμε τι θα συνέβαινε, αλλά ίσως η Leeds να είχε περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τίτλους εκείνη την εποχή, αν ο Heskey ηγούνταν της ομάδας μαζί με τον Viduka.
Ευτυχώς ο Heskey κατέληξε στη Liverpool και κατέκτησε το Treble στην πρώτη του σεζόν, ενώ οι Whites έμειναν εκτός Champions League στην ημιτελική φάση.

Το flash back του Emile Heskey από την μετεγγραφή του στην Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com