Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 24/11/2021 Νίκη επί Porto με «σβηστές μηχανές» (vid)

Σαν σήμερα: 24/11/2021 Νίκη επί Porto με «σβηστές μηχανές» (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Jurgen Klopp θα κερδίσουν την Porto στο Anfield για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, χωρίς ανεβάσουν στροφές στην απόδοσή τους.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο οι δύο ομάδες δεν ήταν εύστοχες στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, οι Κόκκινοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 52′ με ένα «ξερό» σουτ του Thiago Alcantara έξω από την περιοχή του Diogo Costa. Οι Reds σταδιακά ανέβασαν την απόδοση τους και στο 70′ ο Mo Salah από ασίστ του Jordan Henderson, θα σημειώσει το 2ο γκολ των γηπεδούχων, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με αυτή τους τη νίκη οι Κόκκινοι θα συμπληρώσουν 5 νίκες στα 5 παιχνίδια που έδωσαν στον όμιλο του «θανάτου» όπως τον είχαν χαρακτηρίσει την ημέρα της κλήρωσης, μετατρέποντας τον σε υγιεινό περίπατο!
Αξίζει να αναφερθεί πως με τους φιλοξενούμενους αγωνίσθηκαν ο μετέπειτα Κόκκινος Luis Díaz και ο πρώην μέσος των Reds Marko Grujic, που πέρασε αλλαγή στην θέση του Mateus Uribe στο 78′.

Την άνετη νίκη των Κόκκινων στο Anfield εκείνο το βράδυ Τετάρτης απόλαυσαν 52.209 θεατές και διαιτητής ήταν ο Γερμανός F. Zwayer.

Στο παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 24/11/2021 Νίκη επί Porto με «σβηστές μηχανές»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com