Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Mike Gordon διορίστηκε από την FSG για την πώληση της Liverpool

O Mike Gordon διορίστηκε από την FSG για την πώληση της Liverpool

Η FSG διόρισε τον Mike Gordon ως τον άνθρωπο που θα βοηθήσει στην πώληση της Liverpool, καθώς αναζητά αγοραστές με το μέγιστο δυνατό αντίκτυπο.

Αν η ελπίδα της Fenway Sports Group είναι να επιτύχει το μέγιστο δυνατό αντίκτυπο, με την ελάχιστη δυνατή φασαρία για να διερευνήσει μια πιθανή πώληση της Liverpool FC, τότε δεν υπάρχει κανείς άλλος σε καλύτερη θέση για να το κάνει αυτό από τον Mike Gordon.

Το προφίλ του Gordon ήταν τόσο χαμηλό καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του στη Liverpool, που πολλοί οπαδοί πιθανόν να μην ήταν σε θέση να ξεχωρίσουν τον πρόεδρο της FSG. Πράγματι, ο ταπεινός χαρακτήρας του Αμερικανού έκανε ακόμη και πολλούς από τους συγκεντρωμένους δημοσιογράφους να μην μπορούν να εντοπίσουν τον αναμφισβήτητα πιο σημαντικό άνθρωπο στο Anfield, όταν περνούσε αθόρυβα μέσα από τη μικτή ζώνη μετά τον αγώνα μετά τη νίκη με 4-0 επί της Southampton τον Φεβρουάριο του 2020.

Έτσι ακριβώς θα ήθελαν να είναι οι ντόπιοι του Milwaukee και η FSG ως ευρύτερος οργανισμός. Αν ο πρόεδρος του συλλόγου Tom Werner και ο κύριος ιδιοκτήτης John W Henry, είναι άμεσα αναγνωρίσιμοι – και πιο ανοιχτοί σε περιστασιακά αιτήματα των μέσων ενημέρωσης – είναι η δουλειά του Gordon στο παρασκήνιο, που τροφοδοτεί την καθημερινή λειτουργία στο προπονητικό κέντρο AXA στο Kirkby και στο Melwood πριν από αυτό.

«Από μέρα σε μέρα, ο Mike, που είναι ο διαχειριστής της επιχείρησης, αν θέλετε, αφήνει τους ανθρώπους να συνεχίσουν», δήλωσε μια ανώτερη πηγή στην ECHO το 2020. «Αν προκύψουν κάποιες μεγάλες αποφάσεις, αυτό που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε «απόφαση ιδιοκτησίας», τότε ο Μike εμπλέκεται.»

«Είτε πρόκειται για τον (διευθύνοντα σύμβουλο) Billy Hogan, τον (COO) Andy Hughes, τον Michael Edwards, τον Jurgen κατά καιρούς, αλλά καθημερινά, τους επιτρέπεται να διοικούν την ποδοσφαιρική ομάδα. Αν υπάρχουν μεγάλες αποφάσεις για την ποδοσφαιρική ομάδα, όπως οικονομικές ή στρατηγικές που πρέπει να ληφθούν, τότε αυτές είτε θα εκτελούνται από την ιδιοκτησία, η οποία είναι κυρίως ο Μike αλλά και ο Tom Werner επίσης».

Όταν ο Gordon πέταξε στο Merseyside για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στην επέκταση του συμβολαίου του Klopp τον Δεκέμβριο του 2020, το είχε κάνει με την προσδοκία να είναι όσο το δυνατόν πιο ινκόγκνιτο. Η Liverpool όμως, αναγκάστηκε να προσφέρει μια ενημέρωση για την υγεία και την ασφάλεια του ιδιοκτήτη της, αφού το ιδιωτικό του τζετ γλίστρησε από τον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο John Lennon της πόλης.
Όμως, παρά τη διακριτική δημόσια προσωπικότητα του Mike Gordon, η μετατόπιση του απόφοιτου του Πανεπιστημίου Tufts από την αθόρυβη διοίκηση της Liverpool, στην ενεργή επίβλεψη των προσφορών που βρίσκονται στο τραπέζι για τα κλειδιά των πυλών του Shankly Gates, είναι εξαιρετικά σημαντική.

O Mike Gordon διορίστηκε από την FSG για την πώληση της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com