Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεύγει στο τέλος της σεζόν ο Julian Ward!

Φεύγει στο τέλος της σεζόν ο Julian Ward!

Συνεχίζονται οι μεγάλες αλλαγές στη Liverpool, καθώς ο Julian Ward θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στο τέλος της φετινής σεζόν, όπως ζήτησε ο ίδιος.

Ο Ward ανέλαβε τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου το καλοκαίρι, μετά την αποχώρηση του Michael Edwards και λίγους μήνες αργότερα, θέλησε να αποχωρήσει από το Anfield, με τον σύλλογο να κάνει δεκτή την επιθυμία του.

Πρόκειται σαφώς για μια σοκαριστική εξέλιξη για όλους στη Liverpool, αφού ο σύλλογος θα μπει ξανά σε αναζήτηση αθλητικού διευθυντή, μετά από μόλις 6 μήνες.

Οι Reds προσπάθησαν τις τελευταίες εβδομάδες να αλλάξουν γνώμη στον Julian Ward, όμως εκείνος ήταν ανένδοτος και παρέμεινε στην απόφαση του να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αναμφίβολα δείχνει πως δεν λειτουργούν όλα όπως θα ήθελαν οι Reds, με τον Paul Joyce να τονίζει πως ο Jürgen Klopp το τελευταίο διάστημα έχει πάρει πολλές περισσότερες πρωτοβουλίες σχετικά με τις μεταγραφές, συγκριτικά με το παρελθόν.

Πλέον, η Liverpool δεν αποκλείεται να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο διοικητικό της κομμάτι, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, με τον Mike Gordon να έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην πώληση του συλλόγου.

Οι Reds πλέον καλούνται να αποφασίσουν ποιο μοντέλο θα υποστηρίξουν στο άμεσο τους μέλλον, καθώς και ποιος θα έχει τον πρώτο λόγο για τις σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να παρθούν.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ταυτόχρονα παραιτήθηκε και ο διευθυντής του τμήματος έρευνας του συλλόγου, Ian Graham και θα αποχωρήσει και επίσημα στο τέλος της σεζόν.

Τέλος και ο Julian Ward.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com