Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Diaz: «Δεν κοιμήθηκα πριν τον τελικό του Παρισιού»

Diaz: «Δεν κοιμήθηκα πριν τον τελικό του Παρισιού»

Ο Luis Diaz στη συνέχεια της συνέντευξης του στο Soho της Κολομβίας, μίλησε για τον περσινό τελικό του Champions League και για την πρώτη του συνάντηση με το είδωλο του, που δεν είναι άλλος από τον Lionel Messi.

Πρώτα μίλησε για τον τελικό του Παρισιού:

“ Το προηγούμενο βράδυ, ουσιαστικά δεν κοιμήθηκα. Σκεφτόμουν τι θα συνέβαινε την επόμενη μέρα. Αλλά το να ξέρω ότι ήμουν εκεί, να θυμάμαι πόσο δύσκολο ήταν να φτάσω εκεί, ήταν απίστευτο. ”

“ Είπα στον εαυτό μου ότι είμαι εδώ, πρέπει να κάνω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Το να παίξω στον τελικό του Champions League είναι άλλο επίπεδο. Είμαι περήφανος για το πόσο μακριά έχω φτάσει. ”

Έπειτα για τον Lionel Messi:

“ Κόντεψα να πεθάνω, κόντεψα να πω «σ’ αγαπώ», χαχα! Πραγματικά, ήταν πάντα το είδωλο μου. Το μεγάλο μου είδωλο ήταν ο Ronaldinho, αλλά αποσύρθηκε και δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω εναντίον του. ”

“ Τη μέρα που θα τον συναντήσω, θα πεθάνω πραγματικά! Λατρεύω τον Messi. Η πρώτη φορά που είχα επαφή μαζί του ήταν σε ένα παιχνίδι της Κολομβίας στη Μπαρανκίγια, αλλά δεν ξεκίνησα. Μόλις ξεκινούσα στην εθνική ομάδα. ”

“ Και μετά τον συνάντησα στο Copa America πριν από δύο χρόνια και ήταν μεγάλη συγκίνηση. Δεν έχω ανταλλάξει φανέλες μαζί του. Αλλά έχω ήδη τη δική του, τον ρώτησα μέσω άλλου παίκτη, μου την υπέγραψε και έγραψε «με στοργή για τον Luis. » ”

“ Έχω επίσης αυτές του Cristiano και του Neymar. Με αυτούς τους τρεις, τι άλλο μπορώ να ζητήσω; ”

Ο Luis Diaz βοήθησε τη Liverpool να φτάσει στο Παρίσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com