Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Καλύτερη περίπτωση του Maddison από του Bellingham κατά τον Souness

Καλύτερη περίπτωση του Maddison από του Bellingham κατά τον Souness

Ο Graeme Souness προέτρεψε την Liverpool να στρέψει την προσοχή της στον James Maddison ως εναλλακτική λύση στην περίπτωση του Jude Bellingham.

Ο Jude Bellingham είναι ήδη ένα όνομα με το οποίο οι οπαδοί της Liverpool θα συνδεθούν με περισσότερους από οποιονδήποτε. Οι Reds συνδέονται έντονα με μια μετακίνηση για τον 19χρονο Άγγλο διεθνή, αλλά οποιαδήποτε μετακίνηση θα αποδεικνύεται περίπλοκη υπόθεση λόγω του ποσού μεταγραφής που μπορεί να απαιτήσει η Borussia Dortmund.

Η Liverpool φέρεται να είναι διατεθειμένη να πληρώσει περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για να πείσει την Dortmund να πουλήσει. Η ομάδα της Bundesliga αναμένεται να ζητήσει κοντά στα 150 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που μπορεί να βγάλει τους Reds από την κούρσα. Ωστόσο, συνεχείς αναφορές στα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να τους συνδέουν με τον 19χρονο.

Η Liverpool φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Bellingham και το «στρατόπεδό» του. Ωστόσο, μπορεί να έχει και προσφορές από άλλες ομάδες όπως η Real και η Manchester city, που παραμένουν έντονες. Ρεαλιστικά, μόνο λίγες ομάδες μπορούν να αντέξουν οικονομικά να τον υπογράψουν και οι Reds μπορεί να μην είναι μια από αυτές.

Ο πρώην μεγάλος σταρ των Reds Graeme Souness, πρότεινε μια εναλλακτική λύση στο θέμα του Bellingham. Στα σχόλιά του στο Caughtoffside, ο Souness επέμεινε η Liverpool να κοιτάξει τον James Maddison αντί για τον σταρ της Dortmund.

Ο Souness είπε: «Είμαι σίγουρος ότι η Liverpool θα συνδεθεί με 100 χαφ τους επόμενους μήνες, τόσο από δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης όσο και από σχόλια όπως αυτό. Ξέρουμε ότι θα είναι απασχολημένοι με αλλαγές στη μεσαία γραμμή το 2023.»

«Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα σύλλογοι σε διαπραγματεύσεις για τον Maddison… οπότε θα δούμε τι θα αποφασίσει να κάνει η Liverpool. Προς το παρόν, ο Bellingham παραμένει η κορυφαία προτεραιότητα. Τίποτα δεν άλλαξε.»

Ο Maddison προσέλκυσε πρόσφατα άφθονο ενδιαφέρον μετά από μια συγκλονιστική σεζόν με τη Leicester city. Έχει 7 γκολ και 4 ασίστ, κάτι που υποδηλώνει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά πράγματα. Από τη Liverpool σίγουρα λείπει κάποιος στο καλούπι του Άγγλου διεθνή.

Ως εκ τούτου, η συμβουλή του Souness μπορεί να είναι σοφή για τούς Reds να εξετάσουν σαν επιλογή τον Ιανουάριο. Προτεραιότητά τους παραμένει ένας μέσος, αλλά τους λείπει και παίκτης που θα μπορούσε να αλλάξει παιχνίδια. Ο Maddison μπορεί να είναι αυτός ο παίκτης.

Επιπλέον, θα ήταν πολύ φθηνότερος από την περίπτωση του Bellingham. Εάν ο Jurgen Klopp θέλει να προσθέσει ένα αστέρι που αλλάζει το παιχνίδι στις τάξεις του, θα πρέπει να κοιτάξει τον Maddison. Διαφορετικά, θα ρισκάρει έναν από τους αντιπάλους της πρώτης τετράδας να τον πάρει μαζί του.

Καλύτερη περίπτωση του Maddison από του Bellingham κατά τον Souness
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com