Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Alisson αποκαλύπτει γιατί επέλεξε τη Liverpool

Ο Alisson αποκαλύπτει γιατί επέλεξε τη Liverpool

Ο Alisson Becker σε νέες του δηλώσεις αποκάλυψε γιατί πήρε την απόφαση να επιλέξει τη Liverpool το καλοκαίρι του 2018 και τον ρόλο που έπαιξε στην απόφαση του, η αναμέτρηση των Reds με την Roma για το Champions League.

Το σύνολο του Jürgen Klopp αντιμέτωπισε την Ιταλική ομάδα για τα ημιτελικά του Champions League το 17-18, με τον Βραζιλιάνο να υπερασπίζεται την εστία της και να δέχεται πέντε γκολ στο πρώτο παιχνίδι του Anfield.

Ας δούμε τα λόγια του Ali:

“ Πιστεύω ότι εκείνο το παιχνίδι [με τη Roma στο Anfield] λειτούργησε ως μια εμπειρία ζωής  στο Anfield , βλέποντας τον κόσμο από κοντά. Αυτό συνέβαλε στην επιλογή μου να πάω στη Liverpool. ”

“ Αν με ρωτήσεις πώς ήταν να παίζεις στο Anfield ως αντίπαλος, μπορώ να σου το συνοψίσω με μια λέξη: φρικτό. Το Anfield είναι ένα θεαματικό στάδιο, όταν ο κόσμος μπαίνει στον αγώνα μαζί έχει πολύ θόρυβο – και σε αυτό το παιχνίδι είχαν πάρει «φωτιά». ”

“ Είχα μια πρόταση και από την Chelsea, αλλά το να ζήσω αυτό με ενθουσίασε πολύ για να παίξω στη Liverpool. Το ίδιο και ο Klopp. Είναι ένα συγκλονιστικό άτομο, ένας από τους σπουδαίους προπονητές στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. ”

“ Είναι ένας τύπος που κάνει ό,τι μπορεί για να μας κάνει να νιώθουμε άνετα να παίζουμε και να φέρει το στυλ του στην ομάδα. ”

Alisson Becker και Jürgen Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com