Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > 90′ και παραλίγο γκολ για Konate στην πρεμιέρα της Γαλλίας!

90′ και παραλίγο γκολ για Konate στην πρεμιέρα της Γαλλίας!

Το ντεμπούτο του Ibrahima Konate και της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ ήταν αν μη τι άλλο επιτυχημένο, δεδομένου του αποτελέσματος της πρώτης αγωνιστικής.

Οι Τρικολόρ έκαναν την ανατροπή και επικράτησαν με 4-1 της Αυστραλίας, με τον κεντρικό αμυντικό της Liverpool να αγωνίζεται σε όλο το…105λεπτο (7 ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου και 8 του δεύτερου).

Ο Ibou λοιπόν συναποτέλεσε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Didier Deschamps μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στη Red Bull Leipzig, Dayot Upamecano, και τα πήγε περίφημα, εξαιρουμένου του γεγονότος ότι ο Hugo Lloris δεν κατέγραψε clean sheet.

Μάλιστα ο στόπερ της ομάδας μας λίγο έλειψε να κάνει το έτσι και αλλιώς αξέχαστο ντεμπούτο του σε Παγκόσμιο Κύπελλο ακόμα πιο ονειρεμένο, καθώς έφτασε κοντά στο γκολ στο 89ο λεπτό!

Αμέσως πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, ο Antoine Griezmann σημάδεψε τον Konate με εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του τελευταίου όμως αποκρούστηκε πολύ δύσκολα από τον (πρώην goalkeeper των Arsenal και Brighton) Matt Ryan!

Έστω κι έτσι όμως, η αποψινή βραδιά θα έχει φέρει χαμόγελο στα χείλη του νεαρού παίκτη των Reds και της Γαλλίας.

Ο Ibou Konate με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.
Ο Ibou Konate με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com