Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tchouameni: «Ήταν η Real η ομάδα που ήθελα να πάω & όχι κάπου αλλού»

Tchouameni: «Ήταν η Real η ομάδα που ήθελα να πάω & όχι κάπου αλλού»

Η Liverpool είχε κινηθεί για την απόκτηση του Aurelien Tchouameni, πριν αποφασίσει ο διεθνής μέσος να πάει στη Real Madrid από τη Monaco.

Ο Aurelien Tchouameni εξήγησε γιατί απέρριψε τη μετακίνηση στη Liverpool για χάρη της Real Madrid. Οι Κόκκινοι συνδέθηκαν έντονα με την υπογραφή του Tchouameni κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο 22χρονος είχε εντυπωσιάσει στη Monaco, γεγονός που είχε οδηγήσει τον Jurgen Klopp να εκφράσει ενδιαφέρον για να φέρει τον παίκτη στο Anfield.

Τελικά, ο Tchouameni προτίμησε να μετακομίσει στη Real Madrid σε μια συμφωνία αξίας έως και 85 εκατομμυρίων λιρών. Ως αποτέλεσμα, η Liverpool ολοκλήρωσε μόνο με κίνηση δανεισμού έναν νέο μέσο το καλοκαίρι, με τον Arthur Melo να φτάνει την ημέρα λήξης της προθεσμίας.

«Η πρώτη που εκδήλωσε ενδιαφέρον ήταν η Liverpool. Είχαμε συζητήσεις.», δήλωσε ο Tchouameni στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων Le Parisien .
Και πρόσθεσε: «Μετά ήρθε η Real. Και στο μυαλό μου όλα ήταν ξεκάθαρα. Ήταν η Real η ομάδα που ήθελα να πάω και όχι κάπου αλλού. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο.»

«Αν διεκδικείς να πετύχεις μεγάλα πράγματα, να αφήσεις το όνομα σου στην ιστορία του αθλήματος σου, δεν υπάρχει καλύτερος σύλλογος. Έτσι δεν δίστασα ούτε δευτερόλεπτο. Είπα στον ατζέντη μου: «εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον, από την Real κάνουμε τα πάντα για να πάμε εκεί.» Ήμουν ήδη προετοιμασμένος. Όταν εμφανίστηκε η Paris, η επιλογή μου ήταν ήδη ειλημμένη, αν και ήμουν χαρούμενος που με προσέγγισε η PSG».

Tchouameni: «Ήταν η Real η ομάδα που ήθελα να πάω & όχι κάπου αλλού»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com