Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Shearer: «Είναι θέμα χρόνου να πάρει μετεγγραφή ο Jude Bellingham»

Shearer: «Είναι θέμα χρόνου να πάρει μετεγγραφή ο Jude Bellingham»

Ο παλαίμαχος άσσος Alan Shearer, ανέφερε τη βεβαιότητα του για επικείμενη μεταγραφή του Jude Bellingham σε κάποιο σύλλογο μεγαλύτερου βεληνεκούς από τη Borrusia Dortmund. Ο νεαρός ταλαντούχος μέσος εντυπωσίασε με τη παρουσία του στο παιχνίδι με το Ιράν για τη πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Είναι απλώς θέμα χρόνου πριν πάρει μεταγραφή για κάποιο τεράστιο σύλλογο όπως η Real Madrid ή η Liverpool, επειδή σε τέτοια ταλέντα πρέπει να επενδύεις. Ο τρόπος με τον οποίο κουβαλάει τη μπάλα, ο τρόπος που επικοινωνεί στο γήπεδο, είναι φανταστικός. Αυτά πρέπει να κάνεις για να γίνεις ηγέτης στην Εθνική Αγγλίας.»

Ο 19χρονος μέσος σκόραρε το πρώτο γκολ των τριών λιονταριών και κέρδισε πάρα πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση. Ο σχολιαστής του παιχνιδιού, Jermaine Jenas, χαρακτήρισε τη συνολική παρουσία του Bellingham ως εξωπραγματική.

Οι Reds του Jurgen Klopp φαίνονται ως φαβορί για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου και οφείλουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση στο δεύτερο μισό της σεζόν, ούτως ώστε να εξασφαλίσουν την ευρωπαϊκή τους παρουσία στη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και του χρόνου, γεγονός που θα βοηθήσει και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Shearer: «Είναι θέμα χρόνου να πάρει μετεγγραφή ο Jude Bellingham»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com