Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Θα αποσυρθώ…»: Η ξεκαρδιστική απάντηση του Babel στον Elon Musk

«Θα αποσυρθώ…»: Η ξεκαρδιστική απάντηση του Babel στον Elon Musk

Ο πρώην επιθετικός των Reds Ryan Babel, φάνηκε να προσφέρεται αστειευόμενος να τερματίσει την καριέρα του ως παίκτης, εάν ο Elon Musk του έδινε δουλειά στο Twitter.

Ο πρώην αστέρας της Liverpool έγραψε στο Twitter μια απάντηση στον ιδιοκτήτη της Tesla, σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στη συνέχεια.

Η πλατφόρμα έχει προσελκύσει σοβαρές διαμάχες τελευταία μετά το κλείσιμο των γραφείων και των υπαλλήλων της εταιρείας που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους.

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς με ποιον τρόπο θα συνέβαλε o Babel, αν και σίγουρα θα είμαστε πολύ περίεργοι να δούμε τι είδους ανταπόκριση θα λάβει ο πρώην παίκτης μας από τον δισεκατομμυριούχο τεχνολογίας.

Καταρχάς, θα ήταν καθησυχαστικό να δούμε την κανονικότητα να επιστρέφει μετά από εβδομάδες τεράστιων αλλαγών και απόλυτου χάους μέσα και γύρω από τα κεντρικά γραφεία του Twitter – οδηγώντας μερικούς να υποθέσουν ότι οι χρήστες είναι μάρτυρες των τελευταίων ημερών της πλατφόρμας.

Διάσημες προσωπικότητες, συμπεριλαμβανομένου του Gary Lineker, έχουν ήδη αποχαιρετήσει το Twitter εν όψει του πιθανού κλεισίματος του. Ελπίζουμε, για ένα μόνο, ότι θα βρεθεί κάποιου είδους λύση για να διασφαλιστεί η επιβίωσή του Twitter.

«Θα αποσυρθώ…»: Η ξεκαρδιστική απάντηση του Babel στον Elon Musk
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com