Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάει για το «μπαμ» η Liverpool με Enzo Fernandez της Benfica?

Πάει για το «μπαμ» η Liverpool με Enzo Fernandez της Benfica?

Η Liverpool καλείται να προσπαθήσει να αποκτήσει τον φερόμενο ως στόχο για την μεσαία γραμμή της Enzo Fernandez, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, με τον παίκτη να θεωρείται ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ο προπονητής των Reds Jurgen Klopp είναι έτοιμος να επικεντρωθεί στην ενίσχυση των επιλογών του στη μεσαία γραμμή για το 2023. Ο Naby Keita και ο Alex Oxlade-Chamberlain είναι και οι δύο πιθανό να φύγουν ως ελεύθεροι στο τέλος των συμβολαίων τους. Και με τον James Milner να γίνεται 37 τον Ιανουάριο, υπάρχουν φωνές ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν στο Anfield.
Επιπλέον, τόσο ο Thiago Alcantara όσο και ο Jordan Herdeson έχουν υποκύψει σε τραυματισμούς σε διάφορες φάσεις αυτή τη σεζόν.

Όπως έχει, ο Klopp ψάχνει να αποκτήσει τουλάχιστον δύο νέους παίκτες για το μηχανοστάσιό του. Ο Jude Bellingham είναι ο αδιαμφισβήτητος Νο 1 στόχος – και το Transfer Gossip της Τετάρτης έχει μερικά καλά νέα για τους οπαδούς της Liverpool.

Ωστόσο, ο Klopp αναζητά άλλη μια προσθήκη που μπορεί να κοιτάξει για να αποκτήσει στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου. Θα ανοίξει τώρα σε μόλις 46 ημέρες – και με το Παγκόσμιο Κύπελλο να έχει προηγηθεί – πολλά αστέρια θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητές τους.

Ένας παίχτης που τώρα προτείνεται για πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ο αστέρας της Benfica, Fernandez. Και με τον Lo Celso να χάνει το τουρνουά λόγω τραυματισμού, ο Fernandez μοιάζει να είναι το πρόσωπο που έχει περισσότερες πιθανότητες να ωφεληθεί.

Μετακόμισε στην Πορτογαλική ομάδα το καλοκαίρι από τη River Plate, αλλά έχει ήδη κάνει μεγάλη εντύπωση. Έχει ήδη συνδεθεί έντονα με τη Liverpool, ενώ η Manchester Utd φέρεται να ενδιαφέρεται επίσης. Πράγματι, ο Klopp φέρεται να έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στην Benfica για την υπογραφή του Αργεντινού.

Η Liverpool δουλεύει για να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του Enzo Fernandez. Ο 21χρονος έχει ρήτρα 107,3 ​​εκατομμυρίων λιρών (120 εκατομμυρίων ευρώ) στη συμφωνία του, αν και η Benfica μπορεί κάλλιστα να τον παραχωρήσει και για πολύ λιγότερα.

Όπως ακούγεται, η Liverpool ετοιμάζει μια προσφορά 44 εκατομμυρίων λιρών (50 εκατομμυρίων ευρώ), με τον πρώην αστέρα της Liverpool, Maxi Rodriguez, να χαρακτηρίζει τον παίκτη, σαν ποδοσφαιριστή που αξίζει και την τελευταία δεκάρα.

«Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Πολύ πλήρης», είπε ο Rodriguez στο TyC Sport. «Οι κορυφαίοι παίκτες που παίζουν για την εθνική ομάδα πρέπει να είναι σαν και αυτόν. Χρειάζεσαι ταχύτητα σκέψης και να ξέρεις πώς να εντοπίσεις τον εαυτό σου (στο γήπεδο). Είναι ένας πολύ ενδιαφέρον παίκτης».

Ο Fernandez έχει ήδη τρία γκολ και πέντε ασίστ για την ομάδα του Roger Schmidt στην Primeira Liga. Κέρδισε επίσης έξι κίτρινες κάρτες σε αυτό το διάστημα, καταδεικνύοντας την επιμονή και την επιθυμία του να κερδίσει.

Και ο πρώην προπονητής της Porto Jose Peseiro, υπολογίζει ότι ο παίκτης έχει ήδη συγκριθεί με ένα από τα ταλέντα της παγκόσμιας γενιάς στον Zinedine Zidane.

«Είναι απολύτως εκπληκτικό το επίπεδο στο οποίο παίζει, σε ηλικία μόλις 21 ετών», είπε ο Peseiro. «Ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο συνεργάστηκα ήταν ο Zidane στη Real Madrid. Φυσικά, δεν θέλω να κάνω καμιά σύγκριση. Αλλά μιλάω για το διαπεραστικό και εκπληκτικό όραμα του Enzo. Μοιάζει με εκείνο του Zidane. Ο Enzo είναι 21 χρονών; Είτε αυτό είναι ψέμα, είτε είναι ιδιοφυΐα!».

Εάν τελικά η Liverpool αποφασίσει να κινηθεί για να αποκτήσει τον Fernandez , θα ελπίζει ότι οι πρόσφατες σχέσεις της με την Benfica θα τους φέρουν σε καλή θέση. Πράγματι, οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύτηκαν μια άλλη συμφωνία για να πάρουν τον Darwin Nunez το καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, μια δεύτερη «επιδρομή» στην Benfica δεν μπορεί να αποκλειστεί. Και αν ο Fernandez λάμψει με την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η χρηματιστηριακή αξία του παίχτη θα ανέβει κατά πολύ από τις 44 εκ. Λίρες.

Πάει για το «μπαμ» η Liverpool με Enzo Fernandez της Benfica?
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com