Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/11/1986 «Γρουσούζικο» 13ο γκολ για Ian Rush

Σαν σήμερα: 16/11/1986 «Γρουσούζικο» 13ο γκολ για Ian Rush

Σαν σήμερα οι Reds του King Kenny Dalglish θα «σκοντάψουν» με την Sheffield Wednesday στο Anfield για το πρωτάθλημα, με τον Ian Rush να σημειώνει το 13ο του γκολ στην διοργάνωση.

Οι Κόκκινοι είχαν ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου τους και προπορεύονταν οριακά στην βαθμολογία (με διαφορά τερμάτων από την Arsenal), μέχρι την σέντρα του παιχνιδιού, εκείνο το μεσημέρι Κυριακής.

Το παιχνίδι διεξήχθη μπροστά σε απίστευτα χαμηλή προσέλευση κοινού, μόλις 28.020 θεατές, γεγονός που μάλλον οφειλόταν και στην ζωντανή του μετάδοση από την τηλεόραση. Η «δροσερή» ατμόσφαιρα στο Anfield μάλλον επηρέασε και τους παίκτες του King Kenny, που αιφνιδιάστηκαν προσωρινά στο 57′ όταν ο Lee Chapman έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους στο σκορ.

Η αντίδραση των Reds ήταν μεν άμεση, αφού ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό (58′) με τον Ian Rush, αλλά δεν είχε συνέχεια, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει ισόπαλο και να πέσουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω από την Arsenal και με ένα επίσης βαθμό περισσότερο από τις Nottingham Forest & Luton Town, που ακολουθούσαν τους Κόκκινους.

Για τον Ian Rush αυτό ήταν το 13ο του γκολ στο Πρωτάθλημα, σε μία χρονιά που θα σημειώσει συνολικά 30 στην διοργάνωση και συνολικά 40 σε όλες μαζί (συμπεριλαμβανομένων και των Κυπέλλων).

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο R.G. Milford.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε φάσεις και τα γκολ του παιχνιδιού:

Σαν σήμερα: 16/11/1986 «Γρουσούζικο» 13ο γκολ για Ian Rush
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com