Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αλλαγές στη διοικητική δομή της Liverpool από την FSG

Αλλαγές στη διοικητική δομή της Liverpool από την FSG

Πολύ είναι ο θόρυβος τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη πώληση, μερική ή ολική, της Liverpool από την Fenway Sports Group.

Για το εν λόγω θέμα ρωτήθηκε και ο Klopp, ο οποίος δήλωσε πως ότι και να συμβεί, είναι «100% αφοσιωμένος στην ομάδα», δίνοντας απάντηση σε όσους ισχυριζόντουσαν πως μπορεί και αυτός να αποχωρήσει αν δεν συμφωνήσει με την μεταβίβαση της ομάδας.

Αυτός που, όμως, σιγά σιγά αφήνει μερικές από τις αρμοδιότητές του στη Liverpool, είναι ο Mike Gordon (σ.σ. κέντρο στη φωτογραφία του κειμένου), ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της FSG και πρόεδρος της Liverpool.

Είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Jurgen Klopp και τον Julian Ward είναι υπεύθυνος για το «τρέξιμο» της ομάδας, με τον Γερμανό προπονητή να μιλάει απευθείας με εκείνο για τα θέματα αυτής.

Ο ρόλος του, όμως, φαίνεται πως αλλάζει.

Εν μέσω της γενικότερης αβεβαιότητας στην ομάδα, ο Mike Gordon θα κάνει ένα βήμα πίσω, αφήνοντας το ρόλο του προέδρου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Boston Globe, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο John Henry.

Τον ρόλο του Gordon θα πάρει ο μέχρι πρότινος CEO της ομάδας, Billy Hogan. Ενδιαφέρον είναι πως ο Hogan ζει μόνιμα στην Αγγλία και το Λονδίνο, σε αντίθεση με τον Βοστωνέζο Gordon, ο οποίος όμως έκανε συχνά ταξίδια στο Merseyside.

Η αλλαγή του ρόλου, σύμφωνα με την BG, είναι ανεξάρτητη της πώλησης, βασίζεται στη «φυσική εξέλιξη» του οργανισμού και στην σιγουριά που υπάρχει για τις δυνατότητες του Hogan.

O δημοσιογράφος που έσπασε την είδηση του πωλητηρίου, David Ornstein, διαφωνεί, υποστηρίζοντας πως ο Mike Gordon θα ασχοληθεί πολύ παραπάνω με την διαδικασία πώλησης της ομάδας.

O Gordon δεν αποχωρεί (τουλάχιστον όχι ακόμα), αφού θα είναι εκεί για τον Hogan, όμως απομακρύνεται αρκετά από τη καθημερινή ζωή της Liverpool.

Ο Billy Hogan αποκτά πιο ενεργό ρόλο στη Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com