Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Boston Globe: «Ανοιχτή σε ΟΛΙΚΗ πώληση της Liverpool η FSG»

Boston Globe: «Ανοιχτή σε ΟΛΙΚΗ πώληση της Liverpool η FSG»

Σε επιβεβαίωση των όσων γράφονται στην Αγγλία σχετικά με την πώληση της Liverpool προχώρησε η Boston Globe.

Το ενδιαφέρον με το εν λόγω ρεπορτάζ είναι πως η BG ανήκει στον John Hnery και άρα οι πληροφορίες που επικαλείται μόνο ως έγκυρες μπορούν να χαρακτηρισθούν!

Οι Αμερικάνοι, συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η Fenway Sports Group δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσει σε πώληση της ομάδας ή αν απλά θα ψάξουν για… «συμπαίκτη» στα διοικητικά των Reds.

Αναφέρει πως εξερευνούν ακόμα το ποια θα ήταν η πιο συμφέρουσα λύση και για αυτό έχει αναθέσει στις τραπεζικές υπερδυνάμεις Morgan Stanley και Goldman Sachs να εξερευνήσουν ποια είναι η διάθεση της αγοράς για μερική ή ολική πώληση των μετοχών της Liverpool FC.

Η απόφαση της FSG για πώληση, μερική ή ολική, δεν έχει να κάνει με την φετινή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όπως λέει η πηγή «με άμεση επίγνωση της κατάστασης», την οποία και επικαλείται ο Michael Silverman, χωρίς όμως να κατονομάζει το σκεπτικό της εν λόγω απόφασης.

Η αξία της Liverpool έχει δωδεκαπλασιαστεί από τη μέρα που η Βοστωνέζοι αγόρασαν την ομάδα και το κέρδος τους από οποιοδήποτε είδους πώληση αναμένεται να είναι τεράστιο.

To ιδιοκτησιακό θέμα της Liverpool αναμένεται να εξελιχθεί σε… σίριαλ τον επόμενο καιρό.

Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com