Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ανακοινώσεις FSG και Spirit of Shankly για την πώληση της Liverpool

Ανακοινώσεις FSG και Spirit of Shankly για την πώληση της Liverpool

Τα ανώτερα στελέχη της FSG και της διοίκησης της Liverpool μετά τον τελικό της Μαδρίτης.

Σε ανακοινώσεις για τα όσα γράφτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας για τη πώληση της Liverpool προέβησαν οι FSG και Spirit of Shankly.

Η αμερικάνικη ιδιοκτήτρια εταιρεία ανέφερε, μέσω της Liverpool Echo, πως:

«Έχουν υπάρξει πρόσφατα αρκετές αλλαγές ιδιοκτησίας και φήμες για αλλαγές της ιδιοκτησίας σε συλλόγους της EPL και αναπόφευκτα μας ρωτούν τακτικά για την ιδιοκτησία της Fenway Sports Group στη Liverpool».

«Η FSG έχει λάβει συχνά εκδηλώσεις ενδιαφέροντος από τρίτα μέρη που επιδιώκουν να γίνουν μέτοχοι της LFC. Η FSG έχει πει στο παρελθόν ότι υπό τους σωστούς όρους και προϋποθέσεις θα εξετάζαμε νέους μετόχους εάν ήταν προς το συμφέρον της Liverpool ως σύλλογο».

«Η FSG παραμένει πλήρως αφοσιωμένη στην επιτυχία της Liverpool, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου».

Η εν λόγω ανακοίνωση, βέβαια, δεν διαλευκαίνει ακριβώς το τοπίο, αφού αφήνει ερωτήματα για το αν η FSG ψάχνει αγοραστή ή «συμπαίκτη» στα διοικητικά των Reds.

Την ίδια… απορία έχει και η μεγαλύτερη λέσχη φίλων των Reds, η Spirit of Shankly, η οποία πρόσφατα κατάφερε να φέρει αλλαγές στα ανώτερα σκαλοπάτια της ομάδας. Συγκεκριμένα, μετά από πιέσεις, κάθε απόφαση της διοίκησης θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν και τη φωνή των φιλάθλων, με τη δημιουργία μια 16μελούς επιτροπής.

Η οργάνωση εξέφρασε αυτή την απορία λέγοντας πως:

«Είδαμε αναφορές σήμερα ότι η FSG έβαλε προς πώληση την Liverpool FC».

«Η Spirit of Shankly έχει γράψει στην LFC για διευκρινίσεις και θα περιμένει απάντηση πριν κάνει κάποιο σχόλιο. Αναμένουμε, ωστόσο, τόσο από το Supporters Board όσο και από τη SOS να συμμετέχουν σε κάποιο μέρος της διαδικασίας, έτσι ώστε οι φίλαθλοι να είναι μπροστά και στο επίκεντρο οποιασδήποτε πώλησης και στις πρώτες σκέψεις των μελλοντικών ιδιοκτητών».

Θα σε κρατήσουμε ενήμερους».

Τη κατάσταση ξεκαθαρίζει λίγο ο James Pearce, επιβεβαιώνοντας τις υποψίες πολλών, πως η FSG είναι ανοικτή σε ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ πώληση, μερική ή ολική, αρκεί να έρθει η κατάλληλη προσφορά.

Αλλάζει σελίδα η Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com