Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Leeds (preview)

Liverpool – Leeds (preview)

Η Liverpool υποδέχεται την Leeds στο Anfield το βράδυ του Σαββάτου στις 21:45 ώρα Ελλάδος για την 14η αγωνιστική της Premier League.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, οι Reds θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Nottingham Forest.

Οι Reds βρίσκονται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς μακριά από την τετράδα, ενώ η Leeds είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, όντας 18η.

Μεσοβδόμαδα μεσολάβησε το διπλό με 0-3 στην έδρα του Ajax, με την Liverpool να δείχνει πως μπορεί να καθαρίσει ένα Ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς σε δέκα μόλις λεπτά.

Ο Jürgen Klopp θα έχει ξανά τον Thiago Alcantara στη διάθεση του, αλλά δεν αναμένεται να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές.

Ο Ισπανός μέσος διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Henderson ή του Elliott, αλλά δεν είναι απίθανο να οι υπόλοιποι 10 που ξεκίνησαν στο Άμστερνταμ να διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Εξακολουθούν βέβαια να απουσιάζουν οι Luis Diaz, Diogo Jota, Joel Matip και Arthur Melo, εκ των οποίων μόνο τον Matip ενδέχεται να δούμε πριν το Μουντιάλ.

Περισσότερες απουσίες έχει βέβαια η Leeds, αφού ο Jesse Marsch για τον αγώνα του Anfield δεν μπορεί να υπολογίζει στους Luis Sinisterra, Rodrigo Moreno, Tyler Adams, Joe Gelhardt, Liam Cooper, Stuart Dallas, Adam Forshaw και Leo Hjelde.

Η Leeds μετράει 4 συνεχόμενες ήττες στην Premier League και δεν έχει πανηγυρίσει νίκη από τον Αύγουστο, με το μέλλον του Αμερικάνου τεχνικού στον πάγκο της να κρίνεται ως αβέβαιο.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Η Liverpool υποδέχεται την Leeds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com