Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > O Luis Suarez συνεχίζει να στηρίζει τον Darwin Nunez!

O Luis Suarez συνεχίζει να στηρίζει τον Darwin Nunez!

Luis Suarez και Darwin Nunez στην εθνική Ουρουγουάης.

Ο επιθετικός της Liverpool Darwin Nunez αποκάλυψε ότι ο πρώην αστέρας των «κόκκινων» και συμπατριώτης του Luis Suarez επικοινώνησε μαζί του κάποια στιγμή αυτή τη σεζόν για να του δώσει κάποιες χρήσιμες συμβουλές μετά το δύσκολο ξεκίνημα της καριέρας του στο Anfield.

Ο Nunez ήρθε στη Liverpool από την Benfica το καλοκαίρι, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα στην Πορτογαλία, αλλά του πήρε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί και να δείξει την καλύτερή του φόρμα στην Premier League.

Ο Nunez αποβλήθηκε μόλις στο δεύτερο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Liverpool, ενώ στη συνέχεια είχε πέντε συμμετοχές χωρίς γκολ. Παρόλα αυτά, υπάρχουν σημάδια πραγματικής βελτίωσης από τον διεθνή Ουρουγουανό, ο οποίος έχει πλέον τέσσερα γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια του με την ομάδα του Jurgen Klopp, και φαίνεται ότι ο Suarez μπορεί να έχει παίξει ρόλο.

Μιλώντας στο ESPN, ο Nunez παραδέχεται ότι ο πρώην παίκτης της LFC, Suarez, επικοινώνησε μαζί του για να του πει πώς να αντιμετωπίσει την πίεση του παιχνιδιού στην Premier League.

Με τον Nunez να δηλώνει:

«Ήταν καλό γιατί δεν θα έμπαιναν πολλοί στον κόπο να σηκώσουν το τηλέφωνο και να σου στείλουν ένα μήνυμα – νομίζω ότι η χειρονομία του ήταν πολύ σημαντική για μένα. Ο Luis είναι σημείο αναφοράς, ένα είδωλο παντού στον κόσμο. Ξεκινάω, είμαι νέος και εκείνος ξέρει για όλα αυτά τα πράγματα, επειδή έχει ήδη παίξει στην Premier League με τη Liverpool. Μου είπε ότι αυτά τα πράγματα θα συμβούν σε κάθε παιχνίδι στην Premier League, ότι θα έρθουν και θα με βρουν, ότι θα πέσουν πάνω μου και ότι πρέπει να γίνω δυνατός και να μην επαναλάβω τα λάθη μου».

Οι οπαδοί της Liverpool θα χαρούν που ο πρώην παίκτης τους κάνει τώρα το χρέος του για να βοηθήσει μια πιο πρόσφατη μεταγραφή και φαίνεται ότι αυτό έκανε καλό στον 23χρονο φορ.

Κοντά στον Darwin Nunez o Suarez.
Κοντά στον Darwin Nunez o Suarez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com