Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Robertson: «Είχαμε ευκαιρίες για να κερδίσουμε»

Απογοητευμένο άφησε και τον Andy Robertson η χθεσινή ήττα των Reds με 1-0 από τη Nottingham Forest στο City Ground, με τον αμυντικό να δηλώνει πως οι στημένες φάσεις ήταν σημείο κλειδί στον αγώνα.

Ο Robbo δήλωσε μετά την ήττα:

“ Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για να δεχθούμε και στη θέση μας δεν μπορούμε να το αντέξουμε βαθμολογικά. Προφανώς θέλαμε να προσπαθήσουμε να τελειώσουμε μια πολύ καλή εβδομάδα με εννέα βαθμούς, κάτι που θα μας καθιστούσε καλά και δεν συνέβη. ”

“ Νομίζω ότι από τις πρώτες στιγμές ήταν ξεκάθαρο ότι ένα γκολ ήταν κάτι που θα έδινε λύση σε αυτό το παιχνίδι, οι δύο ομάδες ακυρώνονταν η μία από την άλλη στο πρώτο ημίχρονο και δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. ”

“ Μετά βρήκαν ένα γκολ, ήταν κακό φάουλ από εμάς, κακή άμυνα και μετά βρίσκεσαι 1-0 πίσω. ”

“ Τα εύσημα πηγαίνουν στη Forest, νομίζω ότι ήταν πολύ καλοί μπροστά στο κοινό τους, αλλά δεν ξέρω πώς δεν σκοράραμε σήμερα, πραγματικά όχι. Είχαμε τόσα πολλές ευκαιρίες. ”

“ Οι στημένες φάσεις που ξέραμε ότι θα μπορούσαν να είναι ένα τεράστιο όπλο σήμερα. Μερικές από τις μπαλιές ήταν καλές, βρίσκοντας ελεύθερες κεφαλιές ή προσγειώνονταν στα πόδια των παιδιών και απλά δεν είχαμε αυτή την ψυχραιμία για να σκοράρουμε. Θα μπορούσαμε να καθόμαστε εδώ με μια πολύ διαφορετική ιστορία, αλλά δεν το κάνουμε. ”

“ Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι σήμερα και φυσικά για την ισοπαλία. Αυτή είναι η απογοήτευση. Είχαμε παιχνίδια όπως αυτό στο παρελθόν, αλλά στη θέση που βρισκόμαστε μόλις τώρα δεν μπορούμε να το αντέξουμε – γι’ αυτό έχουμε ξεσπάσει όλοι στα αποδυτήρια. ”

Ο Andy Robertson αγωνίστηκε για 90 λεπτά χθες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com