Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για City, Salah, Firmino και Haaland

Ο Klopp για City, Salah, Firmino και Haaland

Ο Jürgen Klopp παραχώρησε την συνέντευξη τύπου του ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στο Anfield με την Manchester City.

Ο Γερμανός τεχνικός πρώτα μίλησε για το διπλό στο Ibrox:

“ Δεν ξέρω γιατί όλοι το κάνουν μεγάλο θέμα. Φυσικά αλλάζει τη διάθεση, δεν θα μπορούσε να μην το κάναι. Αλλά δεν είμαστε τόσο χαζοί για να πιστεύουμε ότι αυτό ήταν το μόνο πράγμα που χρειαζόμασταν για να νικήσουμε τη Manchester City. ”

“ Πρέπει ακόμα να καταλάβουμε ποιος είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με τη City και θα επιλέξουμε την ενδεκάδα. Θα το δοκιμάσουμε με το Anfield στο πλευρό μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα στον κόσμο. ”

Για τα γκολ που δέχεται πρώτη η ομάδα:

“ Είναι ανησυχητικό. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο στα πρώτα λεπτά την Τετάρτη και μετά χάσαμε την μπάλα σε μια στιγμή που δεν ήμασταν συμπαγείς, επειδή δεν μπορούσαμε να είμαστε. Αυτά τα πράγματα μπορεί να συμβούν αν χάσεις την μπάλα στη λάθος στιγμή. ”

Για τον Erling Haaland που θα αντιμετωπίσουν οι Reds:

“ Όπως πάντα, όταν παίζεις ενάντια στον καλύτερο επιθετικό στον κόσμο αυτή τη στιγμή, πρέπει να φροντίζεις να μην παίρνει πολλές μπάλες. Όμως η City έχει άλλους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Είναι ένα ποδοσφαιρικό πρόβλημα και προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. ”

“ Ακόμα και όταν ήταν πολύ μικρός μπορούσες να δεις τις δυνατότητες. Δεν νομίζω ότι ξεκίνησε στο Anfield[με τη Salzburg], αλλά ήμασταν ήδη πολύ απασχολημένοι στο να τον σκεφτούμε και πώς θα τον κλείσουμε. Σκόραρε ούτως ή άλλως!”

“ Έχει τον συνδυασμό του να είναι αρκετά δυνατός σωματικά και τεχνικά. Ξέρει πού είναι τα οφσάιντ, τα διαβάζει καλά. Έχει τόσα πολλά πράγματα που κάνουν έναν επιθετικό και στη City έχει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες γύρω του που βγάζουν σέντρες. ”

“ Υπάρχουν άλλοι ψηλοί, καλοί σωματικά, τεχνικοί επιθετικοί, ο Zlatan για παράδειγμα, αλλά ο Erling συνδυάζει τόσα πολλά πράγματα. Είναι σπάνιο. ”

“ Οι ικανότητες του στα τελειώματα είναι εξαιρετικές, αλλά κινείται και πολύ έξυπνα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την ταχύτητα μόνο αν τη χρησιμοποιήσεις με έξυπνο τρόπο. Όλο το πακέτο του το κάνει ξεχωριστό. ”

Για τον Mo Salah:

“ Μπορούσατε να δείτε ότι ο Mo είχε μια καλή διάθεση, μια σίγουρη διάθεση γιατί για το δεύτερο γκολ, ο μόνος που είδε τη διαφορά ήταν αυτός. Το καλύτερο πράγμα που θέλεις για τον επιθετικό σου είναι να σκοράρει. ”

Για τον Bobby Firmino πρόσθεσε:

“ Ο Bobby είναι σε μια πολύ καλή στιγμή, είμαι πολύ χαρούμενος γι ‘αυτόν, πραγματικά, πολύ χαρούμενος γι ‘αυτόν. ” Δήλωσε ο Klopp.

“ Οι αριθμοί του είναι καλοί. Είναι εξαιρετικός παίκτης, δεν νομίζω ότι το έχει πει κανείς όσο το έχω πει εγώ. ”

“ Αλλά δεν είναι ότι πετούσε σε όλα τα παιχνίδια. Δεν κάναμε το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή μας για διαφορετικούς λόγους, αλλά το να σκοράρει δύο στη Rangers βοηθάει. Μου άρεσαν τα δύο γκολ. ”

“ Τίποτα δεν άλλαξε για τον Bobby, έπαιζε πάντα όταν ήταν σε φόρμα και πάντα συνέβαλε όταν έπαιζε. Όμως ξέρουμε τη διαφορά μεταξύ της Rangers και της City, οπότε πρέπει να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο. ”

Αν η αναμέτρηση της Κυριακής είναι ικανή να κρίνει τον τίτλο:

“ Μπορεί να το κάνει, αλλά όχι για εμάς φέτος! ”

Πως προετοιμάζεται η ομάδα για τη City:

“ Είναι κόντρα στη City, είναι πάντα μια πρόκληση. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι στο Anfield, εμείς εναντίον της City, αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. ”

“ Αλλά θα το προσπαθήσουμε, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν εγγυήσεις. Θα έχουμε βοήθεια από ένα γεμάτο Anfield. ”

“ Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να υποφέρεις και υπάρχουν στιγμές που πρέπει επίσης να είσαι κυρίαρχος. Το να βρεις τη σωστή ισορροπία είναι η πρόκληση. ”

“ Ήμασταν πάντα γενναίοι απέναντι στη City. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι είμαστε η καλύτερη αμυντική ομάδα που μπορούμε να είμαστε, αυτό σημαίνει να πιέσουμε ψηλά και σε όλους τους διαφορετικούς τομείς – πρέπει να το καταλάβουμε. ”

Αν ο Mo Salah θα αγωνιστεί ξανά πιο κεντρικά:

“ Σε αυτό το παιχνίδι (Rangers), ήταν η αλλαγή που κάναμε, δεν αλλάξαμε συστήματα. Μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, χωρίς αμφιβολία γι’ αυτό, αλλά μπορεί να παίξει και στα πλάγια. Είναι η ευελιξία που χρειαζόμαστε. ”

“ Όταν σκόραρε γκολ έπαιζε πιο κεντρικά, αυτό είναι λογικό. Όποιο σύστημα και αν παίξουμε, για να τελειώσουμε φάσεις, πρέπει να είμαστε μέσα και γύρω από την περιοχή. Είναι φυσιολογικό. ”

Τέλος, αν υπάρχουν νέοι τραυματισμοί:

“ Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε. ”

Ο Mo Salah σκόραρε hat-trick στο Ibrox.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com