Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πήραν το θρίλερ και τη πρόκριση με μαγκιά οι μικροί της Liverpool!

Πήραν το θρίλερ και τη πρόκριση με μαγκιά οι μικροί της Liverpool!

Το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ του UEFA Youth League πήραν οι νέοι της Liverpool, κερδίζοντας με 3-4 τους Rangers στη Γλασκόβη!

Έχοντας ως μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ben Doak και Oakley Cannonier, οι μικροί Reds απέδρασαν από την έδρα της Partick Thistle με το «διπλό» και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης!

Το σκορ άνοιξε στο 8ο λεπτό με όμορφη κίνηση και ανάλογο τελείωμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή ο Cannonier μετά από γύρισμα του Doak, όμως οι «Gers» απάντησαν άμεσα με πέναλτι του Lindsay, το οποίο κέρδισε ο Lovelace.

Η Liverpool πήρε ξανά το προβάδισμα στο 18′, αφού ο Clark βρήκε όμορφα τον Frauendorff ο οποίος πλάσαρε άψογα για το 1-2. Η Liverpool πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ, αφού στο 35′ ο Doak ξαναβρήκε τον Cannonier, ο οποίος πλάσαρε, είδε τον Pazikas να αποκρούει, όμως σε δεύτερο χρόνο έστειλε τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία.

Ένα απόγευμα που έμοιαζε πολύ απλό μετατράπηκε σε θρίλερ στο δεύτερο ημίχρονο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Lee Jonas πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφού σταμάτησε αντικανονικά τον Ure που έφευγε σε τετ – α – τετ.

Με την συμπλήρωση της ώρα, οι Lyall και Lovelace συνεργάστηκαν για τους Σκωτσέζους, με τον πρώτο να μην λαθεύει και να σκοράρει για το 2-3, ενώ δέκα λεπτά μετά, ο Lovelace κινήθηκε κατά μέτωπο, τσίμπησε τη μπάλα πάνω από τον Davies, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, όμως η τύχη εν τέλει του έκανε το χατίρι, αφού η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Ure που την έστειλε στο κενό τέρμα.

Εκεί που πίεζαν, όμως, οι γηπεδούχοι για την ολική ανατροπή, ήρθε ο Doak να τους χαλάσει τα σχέδια. Ο Σκωτσέζος εξτρέμ, «απόφοιτος» της ακαδημίας της Celtic, πήρε στο 80′ τη μπάλα από το κόρνερ, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Pazikas, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στη Liverpool.

Το αποτέλεσμα παρέμεινε ως είχε, κάτι που σφράγισε τη πρόκριση των μικρών Reds, με μια αποφυγή της ήττας στο Amsterdam επί του Ajax ή μία νίκη επί της Napoli να είναι αυτό που χρειάζονται και για την εξασφάλιση της πρωτιάς.

Η βαθμολογία του ομίλου
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com