Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αιχμές Jurgen Klopp προς Mikel Arteta για πίεση στον Michael Oliver

Αιχμές Jurgen Klopp προς Mikel Arteta για πίεση στον Michael Oliver

Ο Jurgen Klopp κατηγόρησε τον Mikel Arteta ότι πίεσε τον διαιτητή Michael Oliver να σημειώσει στο μπλοκάκι του, παίκτες της Liverpool κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με την Arsenal.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Klopp αποκάλυψε ότι ήταν δυσαρεστημένος με τον Arteta που πίεσε τον διαιτητή να δώσει κίτρινη κάρτα στον Joe Gomez στο δεύτερο ημίχρονο για καθυστερήσεις.
«Η κατάσταση γύρω από το πέναλτι συμβαίνει, νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι έπρεπε να είχαμε κλωτσήσει τη μπάλα λίγο νωρίτερα πάνω από την οροφή. Δεν το κάναμε, η μπάλα επιστρέφει, και πάλι, είναι πολύ χλιαρή η αντίδραση μας, αν, αν, αν… αλλά δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω», είπε ο Klopp στη Viaplay.

«Στο πρώτο ημίχρονο είναι χάντμπολ από τον Gabriel, ο διαιτητής μας λέει ότι μπορούμε να του μιλήσουμε μετά το παιχνίδι! Μπορούμε να τον ρωτήσουμε τι πιστεύει και θα μου πει ότι δεν ήταν χάντμπολ. Αλλά αυτό είναι φάουλ και προφανώς δεν έχει νόημα αυτή η κουβέντα μετά.»

«Υπήρχαν μερικές καταστάσεις, επιτρέψτε μου να το πω έτσι, και πάλι το αποτέλεσμα είναι το αποτέλεσμα, έγινε. Αλλά η κίτρινη κάρτα του Joe Gomez σε έναν αμυντικό, μια κίτρινη κάρτα για εκτέλεση πλάγιου άουτ.»

«Στο πρώτο ημίχρονο δεν ξέρω πόσο συχνά έκανε καθυστερήσεις η Arsenal για επαναφορά, αλλά δεν έγινε τίποτα και είμαι καλά με αυτό. Αλλά ο Joe είναι εκεί και ο Mikel πάει στον διαιτητή και μετά ο Oliver λέει, «εντάξει, κίτρινη κάρτα» από απόσταση και σκέφτομαι «κίτρινη κάρτα, γι’ αυτό;».»

«Και πάλι, λοιπόν, καμία σχέση με το αποτέλεσμα, μόνο αυτές οι καταστάσεις, δεν βοηθούν, αλλά έχεις δίκιο, είναι άχρηστες συζητήσεις [με τον διαιτητή]».

Αιχμές Jurgen Klopp προς Mikel Arteta για πίεση στον Michael Oliver
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com