Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επανεξετάζει η FA το «περιστατικό» μεταξύ Arsenal – Liverpool

Επανεξετάζει η FA το «περιστατικό» μεταξύ Arsenal – Liverpool

Η FA επιβεβαίωσε ότι θα μιλήσει με τους υπεύθυνους του αγώνα μετά από ένα «περιστατικό» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Arsenal – Liverpool.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξετάζει μια πιθανή έρευνα μετά από ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Arsenal – Liverpool στο Emirates Stadium την Κυριακή.

Σε μια σύντομη δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το απόγευμα της Κυριακής, η FA αναφέρει ότι «είναι ενήμεροι για ένα περιστατικό» κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Emirates. Το διοικητικό όργανο αρνήθηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες σε αυτό το στάδιο, καθώς αξιολογεί τα στοιχεία της συγκεκριμένης στιγμής.

Δεν είναι σαφές σε αυτό το στάδιο ακριβώς, ποιο είναι το «καυτό» σημείο που εξετάζεται, αλλά ο διαιτητής Michael Oliver μίλησε τόσο στον Jurgen Klopp όσο και στον Mikel Arteta, λίγο πριν το τέλος της συνάντησης.

Η πιο πιθανή εξήγηση είναι μια άσχημη αψιμαχία μεταξύ μερίδας των δύο ομάδων, όταν η Arsenal έλαβε ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι μετά την πτώση του Gabriels Jesus καθώς ο Thiago προσπαθούσε να καθαρίσει την φάση στα καρέ των Reds, 15 λεπτά πριν το τέλος της συνάντησης.

Από την μεριά της Liverpool βγαίνει προς τα έξω ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια διαδικασία έρευνας και πως ο σύλλογος θα ακολουθήσει κατά γράμμα τη διαδικασία εάν ξεκινήσει οποιαδήποτε έρευνα. Η Arsenal από την δική της πλευρά αρνήθηκε να σχολιάσει την κατάσταση καθώς βρίσκεται πλέον στα χέρια της FA.

Οι δύο προπονητές πιστεύεται επίσης ότι έχουν μιλήσει σχετικά μετά το τελευταίο σφύριγμα και το θέμα έχει πλέον παραπεμφθεί στην FA, η οποία μπορεί να προσφέρει τα επόμενα βήματά τους τη Δευτέρα.

Εκπρόσωπος της FA είπε: «Είμαστε ενήμεροι για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της Arsenal και της Liverpool. Είμαστε σε διάλογο με τους υπεύθυνους του αγώνα και θα εξετάσουμε τις λεπτομέρειες του συμβάντος.»

Επανεξετάζει η FA το «περιστατικό» μεταξύ Arsenal – Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com