Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Kamaldeen Sulemana

Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Kamaldeen Sulemana

Η Liverpool σύμφωνα με δημοσιεύματα συνδέεται με μια προσφορά ύψους 30,5 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό της Rennes, Kamaldeen Sulemana, ο οποίος έχει ονομαστεί ο «επόμενος Sadio Mane».

Παρά το γεγονός ότι η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει ανοίξει ακόμη, οι Reds συνεχίζουν να πιστώνονται με ενδιαφέρον για πιθανούς νέους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι ο Sulemana, ο οποίος αγωνίζεται ως εξτρέμ και μπορεί να παίξει είτε αριστερά είτε δεξιά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου Nacional, ο Jurgen Klopp έχει κάνει ένα αίτημα στην διοίκηση της Liverpool σχετικά με τον Sulemana. Έχει υποστηριχθεί ότι ο Γερμανός θέλει να φέρει τον 20χρονο στο Anfield.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Sulemana έχει προσελκύσει επίσης το ενδιαφέρον τόσο από την Barcelona όσο και από τη Real Madrid. Μέσα σε αυτές τις φήμες, λέγεται ότι ο Klopp θέλει να αποκτήσει τον Sulemana, στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Sulemana υπέγραψε στη Rennes το καλοκαίρι του 2021 από τη δανική ομάδα FC Nordsjaelland. Ο γαλλικός σύλλογος φέρεται να πλήρωσε 17,5 εκατομμύρια λίρες, συμπεριλαμβανομένων των bonus για τον παίχτη.

Ο 20χρονος έχει χαρακτηριστεί ως ο «επόμενος Sadio Mane» σε ορισμένες φορές, λόγω του αναδυόμενου ταλέντου του. Έχει έξι γκολ σε 37 συμμετοχές από τότε που έφτασε στη Rennes, με ένα γκολ μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

Φημολογούμενο ενδιαφέρον της Liverpool για τον Kamaldeen Sulemana
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com