Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Arsenal – Liverpool (preview)

Arsenal – Liverpool (preview)

Δέκατη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool δοκιμάζεται στην έδρα της πρωτοπόρου, Arsenal το απόγευμα της Κυριακής στις 18:30 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds προέρχονται από εντός έδρας νίκη επί των Rangers για το Champions League, όμως στο πρωτάθλημα δεν έχουν πραγματοποιήσει καθόλου καλό ξεκίνημα και χρειάζονται βαθμούς, ώστε να μην απομακρυνθούν και άλλο από την πρώτη τετράδα.

Οι Gunners παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 8 νίκες και μόλις μια ήττα. Είχαν μάλιστα την ευκαιρία να ξεκουράσουν παίκτες στη νίκη της Πέμπτης με 3-0 επί της Bodo/Glimt για το Europa League. Προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει το απόλυτο εντός έδρας.

Οι Reds έχουν ξανά στη διάθεση τους τον Curtis Jones που επέστρεψε στις προπονήσεις την Πέμπτη, αλλά όχι και στον Arthur Melo, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και θα μείνει εκτός δράσης για το επόμενο διάστημα.

Εκτός παραμένουν και οι Andy Robertson, Naby Keita και Alex Oxlade-Chamberlain, με τον Σκωτσέζο να βρίσκεται πιο κοντά από τους υπόλοιπους στην επιστροφή.

Δεν αποκλείεται να δούμε τη Liverpool να αγωνίζεται με ίδια ή παρόμοια ενδεκάδα, με εκείνη που νίκησε την Τρίτη τους Κυπελλούχους Σκωτίας στο Anfield.

Ο Fabinho θα μπορούσε να πάρει φανέλα βασικού, αντί του Jordan Henderson, ξεκινώντας μαζί με τον Fabinho στα χαφ, ενώ και ο Bobby Firmino ενδέχεται να ξεκινήσει αντί του Diogo Jota, πίσω από τον Darwin Nunez.

Οι Gunners έχουν εκτός μόνο τους Emile Smith Rowe και Mohamed Elneny. Δεν αντιμετωπίζουν κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Πέρυσι το σύνολο του Mikel Arteta δεν κέρδισε καμία ομάδα της πρώτης τριάδας στην έδρα της, κάτι που θέλει ασφαλώς να αλλάξει φέτος.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Michael Oliver.

Στατιστικά στοιχεία:

  • Ισάριθμες νίκες μετρά η Liverpool στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στο Emirates.
  • Μόλις δύο γκολ θέλουν οι Reds για να φτάσουν τα 300 κόντρα στην Arsenal.
  • Επτά συνεχόμενες εντός έδρας νίκες έχουν οι Gunners.
  • Έξι γκολ σε οχτώ παιχνίδια έχει ο Diogo Jota κόντρα στην Arsenal.
  • Το τρίτο καλύτερο της ξεκίνημα στην Premier League έχει πραγματοποιήσει η Arsenal.
  • Η ομάδα του Klopp έχει χάσει βαθμούς σε πέντε από τα επτά της φετινά ματς.
  • Ο Bobby Firmino έχει σημειώσει πέντε γκολ σε έξι φετινά παιχνίδια στην Premier League.
Arsenal εναντίον Liverpool στο Emirates.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com