Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια μου στη Liverpool»

Mane: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια μου στη Liverpool»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Uefa παραχώρησε ο Sadio Mane, μιλώντας για το πέρασμα του από τη Liverpool και για την κατάκτηση του Champions League το 2019 στη Μαδρίτη.

Ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε το καλοκαίρι που μας πέρασε από το Anfield, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Bayern Munich.

Για το πέρασμα του από τη Liverpool είχε να πει:

“ Ειλικρινά, δεν θα ξεχάσω ποτέ τα χρόνια μου εκεί. Έμαθα πολλά – ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής. Οι οπαδοί ήταν καταπληκτικοί, οι άνθρωποι από την πόλη ήταν καταπληκτικοί. Είναι ένας σύλλογος που θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα. ”

“ Είναι επίσης ένας θρυλικός σύλλογος – έχουν κερδίσει τα πάντα. Και επίσης, είναι ο σύλλογος που είχε όλες τις καλύτερες βραδιές στο Champions League. ”

Για την κατάκτηση του Champions League το 2019:

“ Θυμάμαι πολύ καλά το δεύτερο γκολ που σημείωσε ο Divock Origi. Ήμουν πολύ ευτυχισμένος εκείνη τη στιγμή. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Σκέφτηκα τα παιδικά μου χρόνια, όταν έβλεπα το Champions League. ”

“ Επίσης χάρηκα πολύ παρακολουθώντας τον ενθουσιασμό γύρω από τη διοργάνωση. Βρέθηκα να παίζω έναν τελικό και, το πιο σημαντικό, να την κερδίζω. Ήταν καταπληκτικό – το 2019 ήταν μια εξαιρετική χρονιά. Οι γιορτές, ο σύλλογος. ”

“ Έπρεπε απλώς να είσαι εκεί για να καταλάβεις. Νομίζω ότι πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι ήταν έξω στους δρόμους και μας περίμεναν να παρελάσουμε το τρόπαιό μας. Ήταν απλά όμορφο. ”

Ο Sadio Mane τα πήρε όλα στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com