Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αστείο δημοσίευμα για ανταλλαγή Depay – Firmino

Αστείο δημοσίευμα για ανταλλαγή Depay – Firmino

Στην επιστημονική φαντασία το έριξαν ακόμη μια φορά οι Ισπανοί, με δημοσίευμα να μιλάει για ανταλλαγή του Roberto Firmino με τον Memphis Depay.

Σύμφωνα με την Fanaticos, το ρεπορτάζ της οποίας αναπαράγει η Futbol Total, η Barcelona είναι ήδη σε συζητήσεις με την Liverpool για ένα ενδεχόμενο ντιλ το οποίο θα έβρισκε τον Depay στο Anfield και τον Firmino στη Καταλονία.

Οι Ισπανοί τονίζουν πως και οι δύο ομάδες δεν θέλουν να χάσουν χωρίς αντίτιμο τους παίκτες τους, αφού αμφότεροι θα είναι ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι, με μια ανταλλαγή χωρίς χρήματα να είναι στο προσκήνιο.

Ο Depay διανύει τη δεύτερή του χρονιά στο Camp Nou, με την πρώτη να μην πηγαίνει όπως θα ήθελε. Το καλοκαίρι, μάλιστα, έφτασε κοντά στην έξοδο, έχοντας συμφωνήσει σε διακοπή συμβολαίου με την Barcelona, σε περίπτωση που ο Ολλανδός επιθετικός έβρισκε άλλη ομάδα. Οι απαιτήσεις του αποθάρρυναν την Juventus, η οποία ήταν και η μοναδική που ασχολήθηκε σοβαρά με την περίπτωσή του.

Ο Firmino από την άλλη έχει μπει καλά στη φετινή σεζόν, ο Klopp είναι γνωστό πως τον εκτιμά ιδιαίτερα, όμως το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα.

Η μεταγραφή φαντάζει ως ένα ακόμα μύθευμα των Ιβήρων και δεν θα έπρεπε να δώσουμε ιδιαίτερη βάση, αφού το θέμα ανανέωσης του Firmino δεν έχει κλείσει ακόμα.

Memphis Depay και Virgil van Dijk με την Εθνική Ολλανδίας.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com