Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άρθρα – παρωδίες τα περί ανταλλαγής Keita – Bellingham

Άρθρα – παρωδίες τα περί ανταλλαγής Keita – Bellingham

Το κύκλο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα που μιλάνε για ανταλλαγή του Naby Keita με τον Jude Bellingham.

Παίρνοντας ως αφορμή το ρεπορτάζ της γερμανικής Build, η οποία ισχυρίζεται πως η Borussia Dortmund «γλυκοκοιτάει» τη περίπτωση του Naby Keita, άρχισε να δημιουργείται μια φήμη πως οι «Βεστφαλοί» τον θέλουν ως έμψυχο αντάλλαγμα για τον Bellingham!

Προφανώς αυτό δεν έχει και καμία επαφή με τη πραγματικότητα, αφού το συμβόλαιο του μέσου από τη Γουινέα ολοκληρώνεται το 2023 και οι συζητήσεις για την επέκτασή του έχουν πέσει στο κενό.

Η εκτίμηση στις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Keita από το κόσμο και το προπονητικό τιμ είναι αδιαμφισβήτητη, υπάρχουν όμως και αμφιβολίες ως προς το ακραία επιβαρυμένο ιατρικό του δελτίο. Ο παίκτης θέλει η ομάδα να δείξει ότι τον θέλει, όμως τα θέματά του κάνουν τη συγκεκριμένη επιθυμία μη ρεαλιστική.

Παρόλα αυτά, τα περί ανταλλαγής μπορούν να χαρακτηρισθούν ως σενάριο ταινίας του Spielbrg (όπως και αυτά για Depay – Firmino), ακόμα και αν το ενδιαφέρον της Dortmund επιβεβαιωθεί. Οι Γερμανοί ζητάνε ένα εννιαψήφιο ποσό για τον Bellingham και μπορούν να πάρουν τον Keita ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Οποιοδήποτε ντιλ που ενσωματώνει τις δύο περιπτώσεις παικτών σε μία αποφέρει οικονομική… χασούρα για τους «κιτρινόμαυρους» και δικαιολογημένα δεν θα την κυνηγήσουν.

Αυτό ίσως γίνει μόνο αν οι Reds ανανεώσουν τον Keita, κάτι που φαντάζει επίσης δύσκολο, αφού θα υπάρξει ρίσκο να «φορτωθεί» ένα σημαντικό συμβόλαιο για εξίσου σημαντικό χρονικό διάστημα, αν εν τέλει η Dortmund ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα δεν κινηθεί για τον ποδοσφαιριστή.

Δυσαρεστημένος ο Keita με την ανανέωση του συμβολαίου του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com