Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Νέα τοιχογραφία στην Anfield Road τιμώντας 14 επιθετικούς της Liverpool

Νέα τοιχογραφία στην Anfield Road τιμώντας 14 επιθετικούς της Liverpool

Η περιοχή του Anfield είναι γεμάτη με λαμπρές τοιχογραφίες που αποτίουν φόρο τιμής σε πρώην και σημερινούς παίκτες της. Το τελευταίο έργο τέχνης τιμάει 14 διαφορετικούς επιθετικούς του Συλλόγου.

Το ταλέντο και η τέχνη που εμφανίζεται στην περιοχή γύρω από το Anfield είναι ένα θέαμα που απολαμβάνει κάθε περαστικός, είτε είναι οπαδός της Ομάδας, είτε όχι.

Οι Ian Rush, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Ray Clemence και Alan Hansen κοσμούν όλους τους διάφορους τοίχους στην περιοχή και ενεργούν ως τέλεια αφιερώματα σε αυτούς που έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν στο σύλλογο.

Ο Jurgen Klopp ήταν ένας από τους τελευταίους που έγινε τοιχογραφία, αφού η Boss Night συνεργάστηκε με τους Murwalls για να φέρει ένα λαμπρό έργο στην οδό Randolph.

Και τώρα 14 διαφορετικοί παίκτες από το παρελθόν και το παρόν της Liverpool, έχουν φιλοτεληθεί στα χωρίσματα που περιβάλλουν την επέκταση του άκρου του δρόμου Anfield.

Ο Σύλλογος και ο Murwalls, οι οποίοι απασχόλησαν 16 διαφορετικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο έργο τέχνης και χρειάστηκαν επτά ώρες για να το τελειώσουν πριν από τον αγώνα των Legends το Σάββατο.

Στο μισό του τοίχου είναι ο Rush, ο Sir Kenny Dalglish, ο John Aldridge, ο Dirk Kuyt, ο Luis Suarez, ο Fernando Torres και ο Robbie Fowler.

Σε συνδυασμό όλοι οι παραπάνω σημείωσαν 998 γκολ για την Liverpool.

Ο Roberto Firmino, ο Sadio Mane, ο Mohamed Salah, ο Divock Origi, ο Diogo Jota, ο Luis Diaz και ο Darwin Nunez, εν τω μεταξύ, αντιπροσωπεύουν τα σύγχρονα μέλη στο άλλο μισό του τείχους.

Η παραπάνω ομάδα των επτά πρώην και νυν παικτών έχουν σημειώσει 468 γκολ για τους Κόκκινους.

Μόλις ολοκληρωθεί η επέκταση της Anfield Road το επόμενο καλοκαίρι, το έργο τέχνης θα κοπεί σε 14 μεμονωμένα κομμάτια και θα δημοπρατηθεί, με όλα τα έσοδα να δοθούν στο Ίδρυμα LFC.

Νέα τοιχογραφία στην Anfield Road τιμώντας 14 επιθετικούς της Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com