Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Joe Gelhardt: «Θέλω να αποδείξω στην Liverpool ότι έκαναν λάθος τότε….»

Joe Gelhardt: «Θέλω να αποδείξω στην Liverpool ότι έκαναν λάθος τότε….»

Ο νεαρός επιθετικός της Leeds United, Joe Gelhardt, παραδέχτηκε ότι θέλει απεγνωσμένα να σκοράρει εναντίον της Liverpool, θέλοντας να αποδείξει ότι έκαναν λάθος στο παρελθόν μαζί του.

Ο Scouser που ξεκίνησε από τη Liverpool ως παιδί και «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά από το Leeds, λέει ότι τώρα ελπίζει να πετύχει μερικά γκολ εναντίον τους.

«Έμεινα ελεύθερος από τη Liverpool όταν ήμουν νεότερος, οπότε είναι πάντα ωραίο να παίζεις εναντίον της και να προσπαθείς να πετύχεις μερικά γκολ», είπε.

Ο Gelhardt μπήκε στο φύλλο αγώνα δύο φορές εναντίον των Reds σε ένα παιχνίδι της Premier League 2 τον περασμένο Σεπτέμβριο. Κοιτάζοντας πίσω σε εκείνο τον αγώνα, ο 20χρονος λέει ότι η μαμά του χάρηκε που τον είδε να σκοράρει εναντίον της τοπικής ομάδας της οικογένειας.

Ο Gelhardt θέλει να αποδείξει στη Liverpool ότι έκαναν λάθος τότε. Ο νεαρός Άγγλος επιθετικός θα προσπαθήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, όταν η Leeds αντιμετωπίσει τη Liverpool στο Anfield στις 29 Οκτωβρίου.

Έχοντας παίξει σε πέντε από τα έξι παιχνίδια για το πρωτάθλημα με την Leeds αυτή τη σεζόν, δείχνει πως θα είναι σίγουρα στα σχέδια του προπονητή του Jesse Marsch. Ωστόσο, ο νεαρός δεν τα έχει καταφέρει όπως θα ήθελε με το σκοράρισμα, καθώς ο Gelhardt έχει σκοράρει μόνο δύο φορές σε 25 εμφανίσεις του στην Premier League.

Φυσικά, αυτό δεν είναι το είδος του ρεκόρ που θα έκανε να μετανιώσει η Liverpool που τον άφησε να φύγει. Αξίζει όμως να θυμηθούμε ότι όσο ήταν στη Wigan, οι Reds φημολογούνταν ότι τον ήθελαν πίσω. Στο τέλος εντάχθηκε στη Leeds. Χάρη κυρίως στο ρεκόρ τραυματισμών του Patrick Bamford, έχει γίνει παίκτης της πρώτης ομάδας στο Elland Road.

Στα είκοσι του χρόνια, δεν είναι άσχημο να παίζεις τακτικά σε ομάδα της Premier League. Παρόλο που ο περισσότερος χρόνος παιχνιδιού του να προέρχεται από τον πάγκο, εξακολουθεί να είναι ένα καλό μέρος της ομάδας.

Joe Gelhardt: «Θέλω να αποδείξω στην Liverpool ότι έκαναν λάθος τότε….»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com