Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Jamie Carragher: “O Garry Neville με εκλιπαρούσε!!!”

Jamie Carragher: “O Garry Neville με εκλιπαρούσε!!!”

Στην αποκάλυψη ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Manchester United και νυν σχολιαστής αγώνων ποδοσφαίρου, Gary Neville τον εκλιπαρούσε να διαφημίσει το νέο του βιβλίο προχώρησε ο άλλοτε αρχηγός της Liverpool, Jamie Carragher.

Μετά το πέρας της μεγάλης καριέρας τους που τους βρήκε πολλές φορές αντιμέτωπους στον αγωνιστικό χώρο, οι Gary Neville και Jamie Carragher έχουν χτίσει ισχυρούς επαγγελματικούς και φιλικούς δεσμούς. Σε αυτά τα πλαίσια, οι δυο τους κάνουν συνεχώς πειράγματα όποτε βρίσκουν την ευκαιρία.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool λοιπόν, δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από μία πινακίδα μέσα από το Anfield η οποία αναγράφει «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μερικά ιστορικά γήπεδα, μόνο ένα όμως είναι θρυλικό, το Anfield.»

Ο φίλος και συνεργάτης του σε μία απόπειρα να τον πειράξει, του απάντησε με προσωπικό μήνυμα ότι αυτό ήταν «μαλ@@@@ς». Ο Carragher το έκανε screenshot και το δημοσίευσε, συνοδεύοντας το με τη λεζάντα «δε περίμενα κάτι διαφορετικό» και με φατσούλες που γελάνε από δίπλα.

Αυτό το πείραγμα έδωσε την αφορμή στον, μεταξύ άλλων τίτλων, Πρωταθλητή Ευρώπης του 2005 στη Κωνσταντινούπολη με τους Reds, να μοιραστεί με το κοινό του στο Instagram ότι ο Neville τον παρακαλούσε να διαφημίσει το καινούριο του βιβλίο «Gary Neville: The People’s Game».

Πιο συγκεκριμένα έγραψε «Παρενόχληση από τον Garry Neville αφότου με εκλιπαρούσε να δημοσιεύσω κάτι για το καινούριο του βιβλίο».

Πιθανότατα, δε θα ήταν πολλοί εκείνοι που θα περίμεναν οι δυο παλαίμαχοι άσσοι να διατηρούν τόσο εξαιρετικές σχέσεις μετά το πέρας της καριέρας τους, πόσο μάλλον από τη στιγμή που φόρεσαν τις φανέλες των δύο «αιώνιων εχθρών» της Αγγλίας. Παρ’ όλα αυτά όσο σκληροτράχηλοι υπήρξαν εντός του αγωνιστικού χώρου, άλλο τόσο πειραχτήρια φαίνεται πως είναι εκτός αυτού.

Αυτό βέβαια δε θα σταματήσει ποτέ την αντιπαλότητα τους για τις δύο αγαπημένες τους ομάδες.

Jamie Carragher: “O Garry Neville με εκλιπαρούσε!!!”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com