Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πολύ κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στην Ιταλία

Πολύ κακή εμφάνιση και βαριά ήττα στην Ιταλία

Η Liverpool πραγματοποίησε μια εφιαλτική εμφάνιση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας πολλά κενά στην άμυνα και στον χώρο του κέντρου, γνωρίζοντας πολύ βαριά ήττα με σκορ 4-1 από τη Napoli στο Diego Armando Maradona Stadium.

Οι Reds βρέθηκαν με 3-0 πίσω στο πρώτο μέρος, πραγματοποιώντας μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στην εποχή του Klopp.

Ο Luis Diaz σκόραρε για τους Reds, όντας και ο μοναδικός καλός τους παίκτης, πέρα από τον Alisson.

Α’ Ημίχρονο: Με τον James Milner να ξεκινά στον χώρο της μεσαίας γραμμής και τον Bobby Firmino στην κορυφή της επίθεσης ξεκίνησαν οι Reds στο Diego Armando Maradona.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση και είχαν δοκάρι πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό με τον Osimhen και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Zielinski, το οποίο κέρδισε ο ίδιος, μετά από προσπάθεια του και χέρι του James Milner.

Μόλις ένα δεκάλεπτο πέρασε και η Liverpool υπέπεσε και σε δεύτερο πέναλτι, με τον van Dijk να πατάει ξεκάθαρα τον Osimhen εντός περιοχής και τον del Cerro Grande υπέδειξε ορθώς την άσπρη βούλα, αλλά αυτή τη φορά ο Alisson Becker δήλωσε «παρών» και απέκρουσε την εκτέλεση του Νιγηριανού επιθετικού.

Στο 22’ είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τους Reds, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Trent, ο Meret χρειάστηκε να βάλει το χέρι του, για να απομακρύνει σε κόρνερ.

Η Napoli έφτασε μια ανάσα από το 2-0, όταν ο Joe Gomez έκανε μεγάλο λάθος, χάνοντας από τον Osimhen, ο οποίος γύρισε σωστά προς τον Kvaratskhelia, όμως για καλή τύχη της Liverpool, ο van Dijk πρόλαβε να απομακρύνει το πλασέ του, πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Στο μισάωρο είχαμε την πρώτη τελική εντός εστίας από πλευράς Liverpool, με το πλασέ του Salah να καταλήγει εύκολα στην αγκαλιά του Meret.

Αμέσως μετά είχαμε ένα ακόμη λάθος από τον Joe Gomez, με τον Kvaratskhelia να το εκμεταλλεύεται αυτή τη φορά, να αλλάζει με τον Zielinski, εκείνος να τροφοδοτεί τον Anguissa, γι να γράψει ο τελευταίος το 2-0. Εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας από τους Ναπολιτάνους, αλλά και μια Κόκκινη άμυνα που δεν κατάλαβε τι ακριβώς έγινε.

Οι Reds έδειξαν διάθεση να προσπαθήσουν να μειώσουν μετά το 2-0, ωστόσο πρώτα ο Meret απέκρουσε την κεφαλιά του van Dijk και στη συνέχεια ο Elliott δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ.

Το ημίχρονο όμως ολοκλήρωθηκε όπως ακριβώς ξεκίνησε, δηλαδή με άλλο ένα τέρμα της Napoli, Kvaratskhelia πέρασε σαν να μην υπήρχε τον Trent, ο Gomez καθυστέρησε υπερβολικά και δεν του πήρε την μπάλα, με τον Γεωργιανό να γυρίζει προς τον Simeone και ο Αργεντινός απλά να την σπρώχνει στα δίχτυα με την πρώτη του επαφή στο ματς.

Β’ Ημίχρονο: Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Joe Gomez παραχώρησε τη θέση του στον Joel Matip, ο οποίος είχε τελική λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Το 4-0 όμως ήρθε μόλις στο 47’, όταν ο Kvaratskhelia πέρασε στον Zielinski και εκείνος σκόραρε με δεύτερη προσπάθεια, μετά την αρχική απόκρουση του Alisson. Πολύ κακή αντίδραση ξανά από την άμυνα της Liverpool.

Δύο λεπτά αργότερα, οι Reds κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1 με πολύ όμορφο εκτός περιοχής σουτ του Luis Diaz. Ο Meret δεν είχε απάντηση.

Ο Κολομβιανός προσπαθούσε σχεδόν μόνος του και για δεύτερο γκολ, όμως στη συνέχεια η πρώτη του προσπάθεια έφυγε άουτ και η δεύτερη σταμάτησε στον Meret στο 61’.

Οι Κόκκινες αλλαγές συνεχίστηκαν στο 62’, με τους Firmino, Salah και Milner να αποχωρούν και τους Nunez, Jota και Thiago να περνούν εντός.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, οι Reds πήραν την κατοχή του αγώνα, όμως η Napoli ήταν εκείνη που βρήκε δύο φάσεις με τον Lozano και τον Cervi, χωρίς όμως να γίνει ιδιαίτερα απειλητική.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Milner (Thiago 62′), Elliott (Arthur 77′); Salah (Jota 62′), Diaz, Firmino (Nunez 62′)

Subs not used: Adrian, Davies, Phillips, Τσιμίκας, Bajcetic.

Επόμενος αγώνας το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στη Wolves.

Καλύτερη και δίκαιη νικήτρια η Napoli.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com