Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με αλλαγές και «πειραματική» ένδεκαδα κόντρα στην Napoli

Με αλλαγές και «πειραματική» ένδεκαδα κόντρα στην Napoli

Με αλλαγές και «πειραματική» ένδεκαδα κόντρα στη Napoli θα παίξουν οι Reds το πρώτο τούς παιχνίδι για τους ομίλους του Champions League.

Η Liverpool «κατάφερε» να πετάξει στον κάδο άλλους δύο βαθμούς,στην λευκή ισοπαλία με την Everton στο Goodison park το Σάββατο.

Οι Reds κόλλησαν στο μηδέν ενώ και η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι καταλήγοντας 3 φορές στα δοκάρια του Pickford. Έτσι η Liverpool έφερε την ένατη ισοπαλία της στα έντεκα τελευταία παιχνίδια της στο Goodison park.Η Liverpool καλείται να πάρει την πρώτη της νίκη για τους ομίλους του Champions League το βράδυ τής Τετάρτης απέναντι στη Napoli στο Diego Maradona.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τις επιλογές του Jürgen Klopp για τον αγώνα κόντρα στη Napoli.

Οι κόκκινοι κατέβηκαν με τέσσερα διαφορετικά αμυντικά σχήματα στο παιχνίδι του Σαββάτου,για να καλύψουν την αδυναμία να κάνουν αλλαγές στο χώρο του κέντρου. Δίνοντας και την ευκαιρία σε βασικά γρανάζια της ομάδας να ξεκουραστούν.

Ο Andy Robertson ήταν ένας που κάθισε πάγκο αν και πέρασε αλλαγή στο 59′ για να αντικαταστήσει τον Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Φαίνεται λοιπόν ότι μάλλον θα ξεκινήσει βασικός στον αγώνα τής Τετάρτης.

Ο Joel Matip ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι του Σαββάτου ως αλλαγή στο τελευταίο δεκάλεπτο, φαίνεται ότι μπορεί να ξεκινήσει βασικός στον αγώνα της Τετάρτης έχοντας δίπλα του τον Ολλανδό, ή ακόμα και σαν δίδυμο με τον Gomez ώστε να δώσει ο Klopp ανάσες στον Van djik ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Επίσης αν αποφασίσει να ξεκινήσει τον Ολλανδό αμυντικό θα μπορέσει να κάνει rotation στο δεξί άκρο της άμυνας και να μείνει στο πάγκο ο Trent Alexander Arnold,με τον Gomez και πάλι να είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει ή και με τον James Milner να μπορεί να καλύψει τη θέση, δίνοντας ξεκούραση στον Trent που έχει γίνει αλλαγή στα τελευταία 2 παιχνίδια της Liverpool και περνάει μια περίοδο ντεφορμαρισματος.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΣ Ο ARTHUR;

Με τους Naby Keita και Oxlade Champerlain να είναι εκτός λίστας για το Champions League λόγω των τραυματισμών τούς και με τον Jordan Herdeson να είναι και αυτός τραυματίας ο Klopp δεν έχει πολλές λύσεις για τις θέσεις του Κέντρου. Παρόλαυτα ο Thiago ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από ένα μήνα απουσίας,θα είναι λογικά στις αλλαγές που θα έχει η ομάδα.Ο Carvalho που μάλλον δεν θα ταξιδέψει στην αποστολή μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στο παιχνίδι του Σαββάτου. Έτσι ο Klopp θα έχει 3-4 επιλογές για τις θέσεις του κέντρου με τους Fabinho, Milner, Harvey Elliott και Curtis Jones ο οποίος δεν ήταν στην 18αδά στον αγώνα με τα «ζαχαρωτά» και με τον Arthur να μην έχει παίξει επίσημο παιχνίδι από τις 11 Μαΐου. Ακόμα έκπληξη θα είναι αν ξεκινήσει στο κέντρο ο Roberto Firminho, αν και αγωνίστηκε εκεί στο παιχνίδι του Σαββάτου και είχε θετικές εντυπώσεις, θα ήταν πολύ αμφίβολο να παίξει βασικός στη συγκεκριμένη θέση.

Τέλος για τις θέσεις τις επιθέσεις ο Klopp θα έχει λύσεις μετά και την επιστροφή του Jota σε κανονικούς ρυθμούς. Το μόνο που μένει είναι να δούμε τι 11αδα θα προτιμήσει να κατεβάσει στο Diego Maradona o Jürgen Klopp απέναντι στην Νapoli.

Με αλλαγές και «πειραματική» ένδεκαδα κόντρα στην Napoli
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com