Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μήνυμα του Virgil Van Dijk για την σεζόν που ακολουθεί

Το μήνυμα του Virgil Van Dijk για την σεζόν που ακολουθεί

Ο Ολλανδός άσος μίλησε στο lfctv, και εξήγησε πως βλέπει αυτός το κακό ξεκίνημα της ομάδας αλλά και τις επιστροφές βασικών παικτών στο ρόστερ. Το μήνυμα του Virgil ήταν απλό, «πρέπει απλά να απολαύσουμε την σεζόν.»

Στα λόγια αυτής της φράσης πολλοί θα σκεφτούν ότι η Liverpool έχει κατακτήσει μόλις τους 9 από τους πιθανούς 18 βαθμούς και δυσκολεύεται να παίρνει τα παιχνίδια.

Αλλά από την άλλη η Liverpool έχει δώσει μόνο 6 αγώνες για την Premier League και η απόσταση της από την κορυφή είναι μόλις 6 βαθμούς. Είναι ένα κακό ξεκίνημα από την Liverpool, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που οι κόκκινοι έχουν γυρίσει από μια τέτοια κατάσταση και κανένας ακόμα και τώρα δεν μπορεί να τούς βγάλει από τα φαβορί για τον φετινό τίτλο!

Επίσης οι επιστροφές των Jota και του Nunes στη ομάδα, αλλά και αυτή του Thiago που αναμένεται, δίνουν ελπίδες για ένα καλύτερο αγωνιστικό μέλλον.

Ο ίδιος μας εξηγεί πως νιώθει για τις επιστροφές των συμπαικτών του στην αγωνιστική δράση.

«Ναι, 100% δίνει μεγάλη ενέργεια στο σύλλογο και σε εμάς. Το να έχουμε επιλογές για την 11αδα είναι πολύ σπουδαίο, χρειαζόμαστε όλους τους παίχτες υγιείς για να μπορούν να συμβάλουν στα μέγιστα». Η Liverpool έχει να παίξει 4 παιχνίδια στις επόμενες 11 μέρες. Συνεχίζει λέγοντας:
«Τα συνεχή παιχνίδια ξεκίνησαν την προηγούμενη Τετάρτη και τώρα θα παίζουμε κάθε 3 μέρες σημαντικά παιχνίδια,μέχρι και την ανάπαυλα για τις εθνικές.»
» Όλοι μας θα πρέπει να κάνουμε τα σωστά πράγματα για να είμαστε έτοιμοι και να κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να είμαστε θετικοί. Θα είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν και θα πρέπει να την απολαύσουμε!»

Η Liverpool δεν πρέπει να μείνει στα πρώτα ατυχή αποτελέσματα αλλά θα πρέπει να κοιτάξει να διεκδικήσει όσους περισσότερους βαθμούς από τους 96 εναπομείναντες, επίσης έχει μπροστά της ακόμα το Champions League όπου πέρυσι ήταν φιναλίστ, αλλά και τα κύπελλα FA Cup και League Cup όπου πέρυσι κατέκτησε.

Το μήνυμα του Virgil Van Dijk για την σεζόν που ακολουθεί
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com