Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Προπονήθηκαν οι Matip, Jones και Ramsay!

Προπονήθηκαν οι Matip, Jones και Ramsay!

Πρώτη προπόνηση της νέας εβδομάδας με ευχάριστες επιστροφές για την Liverpool, αφού οι Joel Matip, Curtis Jones και Calvin Ramsay προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Joel έλειψε για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ οι Jones και Ramsay δεν έχουν αγωνιστεί σε κάποιον επίσημο αγώνα μέχρι στιγμής, λόγω τραυματισμών που πλέον ξεπέρασαν.

Ο Καμερουνέζος είχε τραυματιστεί στον αγώνα της πρεμιέρας με τη Fulham και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την μεθαυριανή αναμέτρηση με τη Newcastle, αν και φαβορί για την αρχική ενδεκάδα είναι ο Joe Gomez.

Στην αποστολή αναμένεται να βρεθεί και ο Curtis Jones, ο οποίος ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα δούμε και τον Ramsay στον Κόκκινο πάγκο μεθαύριο το βράδυ ή αν η ομάδα θα του δώσει περισσότερο χρόνο, για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Harvey Elliott, λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωσε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Bournemouth.

Δεν φαίνεται όμως να είναι κάτι το σοβαρό, με τους Reds να θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την περίπτωση του, θέλοντας να αποφύγουν έναν νέο τραυματισμό του νεαρού μέσου.

Jürgen Klopp και Calvin Ramsay στη σημερινή προπόνηση στο Kirkby.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com