Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Χρειαζόμαστε πολλούς μέσους για να βγει η σεζόν»

Virgil: «Χρειαζόμαστε πολλούς μέσους για να βγει η σεζόν»

Ο εκ των αρχηγών της Liverpool, Virgil van Dijk, σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στη σημασία της αντίδρασης που έβγαλε η ομάδα στο πρόσφατο παιχνίδι με την Bournemouth, στην ενσωμάτωση των νέων αλλά και στα μεταγραφικά σενάρια.

Μετά από μια γεμάτη περσινή σεζόν που βρήκε τους Reds μόλις ένα βαθμό πίσω από τη Manchester City στη κούρσα του πρωταθλήματος, η φετινή σεζόν δε ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Jurgen Klopp, η οποία κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο στη τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος με το εμφάτικο 9-0 απέναντι στους νεοφώτιστους.

Ερωτόμενος αν είχαν ξεχωριστό κίνητρο μετά την ήττα από τη Manchester United, ο Ολλανδός στόπερ ανέφερε: 

Βέβαια, μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι αναμένεις πάντα το επόμενο και ήταν καλό που αυτό ήρθε μετά από μόλις τέσσερις ημέρες. Ήμασταν τυχεροί που δεν είχαμε κάποιο καινούριο τραυματισμό αυτή την εβδομάδα και κάναμε προφανώς μία εξαιρετική εμφάνιση. Δε ξέρω αν υπήρχε και κάποια δόση τύχης, αλλά όλοι θέλουμε να αποδώσουμε στο απόλυτο, όλοι θέλουμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Δε μου αρέσει να κοιτάζω πίσω, μόνο τα επόμενα με ενδιαφέρουν. Το αποτέλεσμα με την Bournemouth ήταν μια καλή αρχή, μια εμφάνιση στην οποία πρέπει να χτίσουμε και όχι να επαναπαφθούμε. Αυτό θέλουμε, γι’αυτό δουλεύουμε σκληρά και κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι.”

Ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε και στη συνεισφορά του Bobby Firmino.

Όλοι γνωρίζουμε τη ποιότητα και ποτέ δεν αμφιβάλλαμε για αυτόν. Γνωρίζουμε τι μπορεί να προσφέρει και το απέδειξε περίτρανα στο τελευταίο παιχνίδι (2 γκολ και 3 ασσιστ). Ποοφανώς και θέλει να κερδίζει, όταν δε κερδίζει είναι νευριασμένος και έτσι πρέπει να είναι. Θέλει να αποδίδει στο καλύτερο δυνατό επίπεδο επειδή έχει τη ποιότητα να το κάνει.

Τέλος, αναφερόμενος στους νεαρούς Elliott και Carvalho, o Van Dijk υποστήριξε:

Δε πιστεύω ότι η εξέλιξη τους θα σταματήσει ακόμα κι αν έρθουν κι άλλοι παίχτες στη θέση τους. Με τα πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια που πρέπει να παίξουμε, χρειαζόμαστε πολλούς μέσους. Οι μέσοι είναι η μηχανή της ομάδας μας, κερδίζουν τόσες πολλές μπάλες για εμάς και γι’ αυτό χρειαζόμασε αρκετούς. Αναγκαζόμαστε να κάνουμε αρκετό ροτέισιον στο χώρο του κέντρου, αν εξαιρέσουμε τον Fabinho. Τους χρειαζόμαστε όλους είμαι πάρα πολύ εντυπωσιασμένος από την απόδοση των Elliott και Carvalho. Ο Harvey είχε ήδη δείξει πράγματα πριν τον τραυματισμό του πέρυσι και συνεχίζει να τα δείχνει και φέτος και είμαι το ίδιο εντυπωσιασμένος και από τον Fabio. Το είχα αναφέρει και στη προετοιμασία, δεν τον γνώριζα, αλλά πιστεύω μπορεί να γίνει πολύ σημαντικός για εμάς και για τον σύλλογο εν γένει.

Elliott και Carvalho δεν θα επηρεαστούν από την έλευση νέων παικτών.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com