Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent Alexander Arnold: ‘Έχει τον κόσμο στα πόδια του ο Fabio Carvalho»

Trent Alexander Arnold: ‘Έχει τον κόσμο στα πόδια του ο Fabio Carvalho»

Ο Trent Alexander-Arnold επαίνεσε τον νεαρό της Liverpool Fabio Carvalho, επιμένοντας ότι ο μέσος έχει τον «κόσμο στα πόδια του», αφού σημείωσε το πρώτο του γκολ για τον Σύλλογο στο παιχνιδι – συντριβή της Bournemouth.

Ο «απόφοιτος» ακαδημίας της Fulham, που μετακόμισε στο Merseyside αυτό το καλοκαίρι, αντικατέστησε τον Harvey Elliott στο ημίχρονο και σημείωσε το όγδοο τέρμα των Κόκκινων, με ένα ωραίο βολέ από ασίστ του Κώστα Τσιμίκα, μπροστά στο Kop.

Μια άλλη εντυπωσιακή εμφάνιση από τον διεθνή Πορτογάλο U21. Ο Alexander – Arnold, ο οποίος άνοιξε επίσης σημείωσε ένα γκολ με μια εξαιρετική προσπάθεια, εξαπολύοντας έναν κεραυνό έξω από την περιοχή στο πρώτο ημίχρονο, επαίνεσε τις δυνατότητες του 19χρονου.

«Τα έχει πάει καλά με την ομάδα και έχει τον κόσμο στα πόδια του», είπε ο νούμερο 66 των Reds . «Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει να κάνει καταπληκτικά πράγματα. Για αυτόν το θέμα είναι να κερδίσει μια θέση στην ομάδα. Ελπίζω να έχει αντίκτυπο, όπως σήμερα που έβαλε ένα γκολ.»

«Έχει χτίσει για τον εαυτό του μια πραγματικά καλή βάση για αυτή τη σεζόν, οπότε ελπίζουμε ότι θα μπορέσει να συνεχίσει και να προχωρήσει περισσότερο.»

Trent Alexander Arnold: ‘Έχει τον κόσμο στα πόδια του ο Fabio Carvalho»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com