Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Danny Murphy: «Δείχνει σε φόρμα και ορεξάτος ο Firmino»

Danny Murphy: «Δείχνει σε φόρμα και ορεξάτος ο Firmino»

Ο πρώην μέσος της Liverpool Danny Murphy, ξεχώρισε τον Roberto Firmino και τον επαίνεσε μετά την εμφάνιση του εναντίον της Bournemouth.

Οι Κόκκινοι διέλυσαν με 9-0 τη νεοφώτιστη ομάδα στην Premier League στο Anfield το Σάββατο, για να καταγράψουν τη μεγαλύτερη νίκη τους στη διοργάνωση. Ο Firmino έπαιξε μεγάλο ρόλο στη νίκη, σημειώνοντας δύο γκολ και hat trick στις ασίστ, σε μια εμφάνιση ως «Man of the Match».

Στο πρωτάθλημα έχει σημειώσει 100 γκολ για τους Reds, κάτι που ο Murphy πιστεύει ότι είναι μια υπενθύμιση της συνεισφοράς του τόσο στον σύλλογο όσο και στο πρωτάθλημα. Στη στήλη του για την Daily Mail, ο Murphy έγραψε:

«Ο Roberto Firmino που σημείωσε το 100ο του γκολ για τη Liverpool, είναι μια σημαντική υπενθύμιση της τεράστιας συνεισφοράς που έχει κάνει όχι μόνο στον σύλλογο, αλλά και στο αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα. Και στα 30 του, νομίζω ότι θα υπάρξουν περισσότερες μαγικές στιγμές για τον Βραζιλιάνο στο Anfield.»

«Ξεχάστηκε πολύ γρήγορα ότι ο Firmino, έπαιξε για χρόνια στην αναμφισβήτητα καλύτερη μπροστινή τριάδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, εδώ και μια γενιά. Το να τον διαγράψουμε επειδή ο Jurgen Klopp υπέγραψε τους Luis Diaz, Diogo Jota και Darwin Nunez είναι πολύ πρόωρο.»

Από τότε που έφτασε από τη Hoffenheim το 2015, ο Firmino υπήρξε σημαντικός παίκτης για τους Κόκκινους και έπαιξε βασικό ρόλο στην επιτυχία τους υπό τον προπονητή Jurgen Klopp. Ο Murphy πιστεύει ότι ο Βραζιλιάνος αξίζει περισσότερη αναγνώριση, προσθέτοντας:

«Πιθανότατα αξίζει περισσότερη αναγνώριση από ό,τι έχει λάβει τα τελευταία δύο χρόνια. Ας μην το ξεγράψουμε αυτό. Το να συμπληρώσει 100 γκολ για έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, ειδικά όταν είναι μόνο μία πτυχή του στο παιχνίδι του».

«Το μυστικό της Manchester City είναι να έχει αρκετούς επιθετικούς για να κάνουν rotation και ο Firmino είναι το κλειδί για να ξεκουραστούν οι συμπαίκτες του στην Liverpool όταν το χρειάζονται. Φαίνεται σε φόρμα και ορεξάτος. Αν και η Liverpool δεν έπαιξε καλά απέναντι στη Manchester Utd, όλη η καλή δουλειά στο παιχνίδι τους ήρθε μέσα από αυτόν. Πήρε την ανταμοιβή του απέναντι στην Bournemouth με δύο γκολ και τρεις ασίστ».

Danny Murphy: «Δείχνει σε φόρμα και ορεξάτος ο Firmino»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com