Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Warnock: “Η Liverpool θα έπρεπε να είχε αποκτήσει τον Bissouma”

Warnock: “Η Liverpool θα έπρεπε να είχε αποκτήσει τον Bissouma”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Liverpool, Stephen Warnock, σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι οι Reds θα έπρεπε να είχαν τερματίσει πρώτοι στη κούρσα της απόκτησης του Yves Bissouma από τη Brighton φέτος το καλοκαίρι.

Η Tottenham έκανε την έκπληξη και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του μέσου με περίπου 25εκ λίρες συν 10εκ σε εφικτά μπόνους. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή έληγε το επόμενο καλοκαίρι, γι’ αυτό οι «Γλάροι» μπήκαν σε διαπραγματεύσεις για να μην το χάσουν ως ελεύθερο.

Τα «Σπιρούνια» του Λονδίνου τον απέκτησαν σε μία απολύτως φυσιολογική, για τα δεδομένα, τιμή και θεωρείται επιτυχία κόντρα στους ανέκαθεν σκληρούς διαπραγματευτές της Brighton.

Με τη μεγάλη έλλειψη επιλογών στο χώρο του κέντρου και την ανάγκη απόκτησης μέσου, ο Yves Bissouma ίσως να αποτελούσε μία χρήσιμη λύση αν η ομάδα είχε ενδιαφερθεί για εκείνον.

“Ένας από τους παίχτες που έχουν ξεχωρίσει με τη παρουσία τους για μένα, είναι ο Yves Bissouma και η Tottenham έκανε εξαιρετική δουλειά που τον απέκτησε σε αυτή τη τιμή. Πιστεύω θα ταίριαζε τέλεια στη Liverpool” ανέφερε ο παλαίμαχος άσσος.

Warnock: “Η Liverpool θα έπρεπε να είχε αποκτήσει τον Bissouma”
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com