Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα highlights του Liverpool 9-0 Bournemouth (vid)

Τα highlights του Liverpool 9-0 Bournemouth (vid)

Εννέα φορές σκόραρε η Liverpool εναντίον της Bournemouth το απόγευμα του Σαββάτου στο Anfield, για να πάρει την πρώτη φετινή νίκη της στην Premier League.

Οι Reds πραγματοποίησαν ένα εξαιρετικό πρώτο μέρος, ανοίγοντας το σκορ με τον Luis Diaz στο 3’ και διπλασιάζοντας το προβάδισμα τους με τον Harvey Elliott στο 6’.

Στο 28’ με υπέροχο εκτός περιοχής σουτ του Alexander-Arnold επιτεύχθηκε και το 3-0, ενώ στο 31’ σκόραρε με προβολή και ο Bobby Firmino για το 4-0. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, σκόραρε και ο Virgil van Dijk με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Robertson, για το 5-0.

Στην επανάληψη, η Liverpool σκόραρε και πάλι για το καλημέρα, αυτή τη φορά ήταν με αυτογκόλ του Mepham στο 46’ και στο 62’ ο Bobby χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά στο ματς με διπλή προσπάθεια, γράφοντας το 7-0.

Με τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα, ήταν η σειρά του Κώστα Τσιμίκα να δώσει ασίστ στον Fabio Carvalho, για να σκοράρει με μονοκόμματο σουτ για το 8-0.

Τέλος, ακριβώς πέντε λεπτά αργότερα, ο Κώστας Τσιμίκας εκτέλεσε κόρνερ από τη δεξιά πλευρά, βρίσκοντας τον Luis Diaz στο πρώτο δοκάρι, για να σκοράρει εκείνος ξανά με κεφαλιά για το τελικό 9-0.

Ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της ομάδας στην Premier League.

Ο Bobby Firmino σημειώνει το 7-0.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com