Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έκανα λάθος, χρειαζόμαστε μέσο»

Klopp: «Έκανα λάθος, χρειαζόμαστε μέσο»

Ο Jürgen Klopp σε δηλώσεις του πριν τον σημερινό αγώνα με την Bournemouth, παραδέχθηκε πως έκανε λάθος, όταν δήλωσε πως η ομάδα δεν χρειάζεται να αποκτήσει κάποιον μέσο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Πλέον, μετά και τις δηλώσεις του Γερμανού, οι Reds, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Νησί, προσπαθούν να προχωρήσουν σε μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής για την μεσαία τους γραμμή.

Ο Klopp αναφορικά με το θέμα δήλωσε:

“ Δεν υπάρχει κάτι πραγματικά να πούμε πάνω σε αυτό. ”

“ Το κοιτάζουμε. Αν είναι ο κατάλληλος παίκτης, τον χρειαζόμαστε, αν δεν είναι ο κατάλληλος παίκτης, τότε δεν τον χρειαζόμαστε. ”

“ Γνωρίζω πως έχουμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση, όταν ξεκίνησαν όλα (οι τραυματισμοί) και εγώ ήμουν εκείνος που είπε πως δεν χρειαζόμαστε έναν μέσο και εσείς ήσασταν σωστοί και εγώ έκανα λάθος. Αυτή είναι η κατάσταση. Ένα συγκεκριμένο στοιχείο όμως δεν αλλάζει. Για να κάνουμε κάτι, θα πρέπει να είναι το σωστό. ”

“ Ο Curtis επιστρέφει, ο Thiago δεν απέχει πολύ. Ο Diogo δεν απέχει πολύ, ο Joel επιστρέφει και όλα αυτά κάνουν ελαφρώς καλύτερη την κατάσταση. Θα ήταν καλό, αν δεν έμπαιναν και άλλοι στην λίστα των τραυματιών, με ένα τόσο έντονο πρόγραμμα να έρχεται. ” Είπε ο Klopp.

“ Όλοι το ξέρουμε αυτό. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που διαχειριζόμαστε την κατάσταση, οπότε δεν υπάρχει κάτι να σας πω τη δεδομένη στιγμή. Θα το δούμε. ”

Προχωρά σε απόκτηση μέσου η Liverpool;
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com