Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Επιστρέφει στο 4-3-3 ο Scott Parker για το παιχνίδι με την Liverpool

Επιστρέφει στο 4-3-3 ο Scott Parker για το παιχνίδι με την Liverpool

Το αφεντικό των Cherrys Scott Parker θα πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις πριν από το ταξίδι στο Merseyside, και εδώ είναι μερικά από τα σημεία συζήτησης που έχουμε σκεφτεί την περασμένη εβδομάδα.

Ο Scott Parker μεταπήδησε στο δοκιμασμένο σύστημα 4-3-3 στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Arsenal και είδε την ομάδα του να βελτιώνεται παρόλο που υπέκυψε στην ήττα με 3-0. Η τεράστια βελτίωση επισημάνθηκε από τον προπονητή μετά το παιχνίδι και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ξανά το σύστημα στη νίκη στο Carabao Cup επί της Norwich.

Το αφεντικό της Bournemouth έχει ήδη πει πριν από τη σύγκρουση του Σαββατοκύριακου με τη Liverpool ότι η επιστροφή στο 4-3-3 που λειτούργησε τόσο καλά την περασμένη σεζόν είναι μια επιλογή και ότι οι παίκτες που είναι στη διάθεσή του θα του υπαγορεύσουν πώς θα αποφασίσει να παραταχθεί ενάντια στους Reds.

Με την έλλειψη κεντρικών αμυντικών στον σύλλογο και τον Marcos Senesi να φαίνεται ότι μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να εγκλιματιστεί πλήρως στην Premier League- η επιστροφή σε τέσσερις μπακ θα φαινόταν προφανής επιλογή. Ο Lloyd Kelly και ο Chris Mepham θα ήταν το ζευγάρι επιλογής αφήνοντας τον Jefferson Lerma να συνεχίσει να παίζει στη μεσαία γραμμή.

Η αλλαγή στον σχηματισμό θα επωφεληθεί επίσης από τους παίκτες που είναι διαθέσιμοι στον Parker αυτή τη στιγμή. Ο Jaidon Anthony από το αριστερό άκρο και ο Ryan Christie πίσω στη γνωστή του δεξιά πτέρυγα θα έπαιρναν το καλύτερο από δύο από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες της ομάδας και θα παρείχαν υποστήριξη στον Kieffer Moore, ο οποίος φαινόταν απομονωμένος μπροστά στα παιχνίδια με τη Manchester City, όσο και με την Arsenal .

Το αν ο Parker το πιστεύει ή όχι ότι αυτή είναι η σωστή επιλογή για το τραυματισμένο θηρίο που είναι η Liverpool αυτή τη στιγμή θα απομείνει φυσικά να φανεί, στο γήπεδο, αλλά από όσα είπε το αφεντικό αυτή την εβδομάδα, φαίνεται ότι μπορεί να δούμε μια ομάδα που θα προσπαθήσει πάρει τον έλεγχο στο παιχνίδι απο τους αντιπάλους, αντί να επιχειρήσει τον περιορισμό της ζημιάς.

Επιστρέφει στο 4-3-3 ο Scott Parker για το παιχνίδι με την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com