Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Bournemouth (preview)

Liverpool – Bournemouth (preview)

Τέταρτη αγωνιστική της Premier League και η Liverpool φιλοξενεί στο Anfield την Bournemouth το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 ώρα Ελλάδος.

Οι Reds στοχεύουν στην πρώτη τους φετινή νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να μην χάσουν και άλλο έδαφος στην μάχη της πρώτης τετράδας και του τίτλου.

Η ομάδα του Klopp γνώρισε την ήττα την περασμένη Δευτέρα από την Manchester United στο Old Trafford και η επικράτηση επί της Bournemouth αποτελεί ουσιαστικά μονόδρομο, παρά τις πολλές απουσίες που εξακολουθεί να έχει η ομάδα.

Η Liverpool συνεχίζει να μην έχει στη διάθεση της παίκτες, όπως οι Matip, Konate, Keita, Jota, Thiago, Jones και Oxlade-Chamberlain λόγω τραυματισμών και φυσικά τον Darwin Nunez που παραμένει τιμωρημένος, με τον Γερμανό τεχνικό να καλείται να βρει λύσεις εκ των έσω σε αυτό το πρώτο στάδιο της σεζόν.

Ορισμένες αλλαγές από πλευράς Klopp ενδεχομένως να δούμε, με τον Fabinho να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα, αντί του Milner και τον Κώστα Τσιμίκα να παίρνει για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού, ξεκινώντας στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Περαιτέρω αλλαγές είναι δύσκολο να δούμε, δεδομένου και ότι δεν υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές. Μόνο ο Fabio Carvalho θα μπορούσε να διεκδικήσει θέση στο αρχικό σχήμα.

Η αντίπαλος των Reds, Bournemouth προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 0-3 από την Arsenal για την Premier League και πρόκριση στα πέναλτι επί της Norwich για το Carabao Cup.

Έχει τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, δηλαδή έναν παραπάνω από τη Liverpool και στόχος της φυσικά είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Αμφίβολος για τα Κεράσια είναι ο πρώην Κόκκινος, Dominic Solanke που έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες και εκτός είναι ο Ryan Fredericks.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Stuart Attwell.

Liverpool εναντίον Bournemouth στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com