Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil van Dijk: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τη νίκη»

Virgil van Dijk: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τη νίκη»

Ο Virgil Van Dijk σε δηλώσεις του στα αγγλικά ΜΜΕ τόνισε πως η Liverpool θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να πάρει τη πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στη Manchester United.

“Δεν είναι θέμα δηλώσεων, θέλουμε τη νίκη και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτή. Αποτελεί αποδεδειγμένα μία πολύ δύσκολη έδρα για να νικήσεις, με εξαίρεση το περσινό εκπληκτικό αποτέλεσμα. Φέτος είχαν ένα άσχημο ξεκίνημα στη χρονιά, αλλά ούτε εμείς είχαμε το ιδανικό ξεκίνημα που θα θέλαμε, συνεπώς θα είναι ενδιαφέρον παιχνίδι.

Κατά τη γνώμη μου είναι καλή ομάδα, με καλούς παίχτες σε όλες τις θέσεις, προφανώς δε βρίσκονται στη καλύτερη δυνατή τους κατάσταση, αλλά αποτελεί το τέλειο παιχνίδι για να αναστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.
Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι.”

Κλείνοντας ο εκ των αρχηγών των reds ανέφερε “ Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά ελπίζουμε να έχουμε ξανά διαθέσιμους μερικούς παίχτες μας, να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να σκεφτόμαστε θετικά και να πάμε για τη νίκη. Από μόνο του είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και ανυπομονούμε να το παίξουμε.”

Virgil van Dijk: «Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για τη νίκη»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com