Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήττα στο Old Trafford

Ήττα στο Old Trafford

Πρώτη ήττα για τη Liverpool στο φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα πρώτη μέσα στο 2022 για την Premier League. Οι Reds ηττήθηκαν για την τρίτη αγωνιστική με 2-1 από την Manchester United στο Old Trafford.

Ο Mo Salah το μοναδικό γκολ των Reds.

Α’ Ημίχρονο: Με τον Harvey Elliott να παίρνει φανέλα βασικού, τον Fabinho να μένει στον πάγκο και τον Bobby Firmino να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα παρατάχθηκαν οι Reds στο Old Trafford.

Στους γηπεδούχους άνηκε η πρώτη πολύ μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, καθώς ο Fernandes μπόρεσε και τροφοδότησε τον Elanga, για να τον βγάλει απέναντι από τον Alisson, με τον Σουηδό να σημαδεύει όμως το δοκάρι.

Μόλις έξι λεπτά αργότερα, οι Red Devils άνοιξαν το σκορ, με τον Jadon Sancho στο 16ο λεπτό, ο οποίος προσποιήθηκε έξοχα εντός περιοχής, για να αποφύγει τον Milner, πριν τελειώσει σωστά τη φάση για το 1-0.

Οι Reds προσπάθησαν να απαντήσουν λίγες στιγμές αργότερα με τον Diaz, δίχως όμως επιτυχία, ενώ η United άγγιξε στο 25’ το 2-0 με εκτέλεση φάουλ του Eriksen.

Πολύ κοντά στην ισοφάριση έφτασε το σύνολο του Klopp στο 41’ με διπλή μάλιστα ευκαιρία, όταν αρχικά από κεφαλιά του van Dijk, ο Fernandes παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ, με τον Martinez να απομακρύνει τελικά με το σώμα πάνω στη γραμμή και στην συνέχεια το εκτός περιοχής σουτ του Elliott να φεύγει εκτός εστίας.

Β’ Ημίχρονο: Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, δηλαδή με ένα τέρμα από τους γηπεδούχους, αυτή τη φορά, με τον Rashford στο 53’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα του Martial και στη συνέχεια πλάσαρε σωστά τον Alisson. Όλα βέβαια ξεκίνησαν από ένα μεγάλο λάθος του Henderson στον χώρο του κέντρου.

Οι Reds θα μπορούσαν να μειώσουν στην αμέσως επόμενη φάση, ωστόσο ο De Gea αντέδρασε σωστά στην προσπάθεια του Diaz, μετά από γύρισμα του Milner. Εκτός έφυγε στο 58’ και το σουτ του Elliott που δεν είχε άλλες επιλογές.

Ο De Gea ήταν σταθερός και στο 67’, για να μπλοκάρει κεφαλιά του Fabinho, μετά από κόρνερ του Robertson. 

Μια ανάσα από το τρίτο γκολ έφτασαν οι γηπεδούχοι στο 76’, και πάλι με τον Rashford, ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες και σούταρε από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Alisson.

Πολύ κοντά στο γκολ έφτασε όμως και η Liverpool στο 81’, όταν ο Robertson σέντραρε και ο Martinez πήγε ξανά για αυτογκόλ, όμως ο De Gea απομάκρυνε, λίγο πριν νικηθεί για το 2-1.

Εν τέλει οι Reds κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 στο 81’, με κεφαλιά του Salah από κοντά, έχοντας προηγηθεί εντός περιοχής σουτ του Carvalho και άλλη μια απόκρουση του De Gea. 

Μετά όμως τη μείωση του σκορ, μόνο η United ήταν εκείνη που έφτασε κοντά σε ένα νέο τέρμα, καθώς απείλησε αρχικά με άστοχο σουτ του Ronaldo που είχε περάσει ως αλλαγή και με τον Martial, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Alisson, αλλά δεν ενέργησε σωστά.

Οι συνθέσεις:

Manchester United: De Gea; Dalot (Wan-Bissaka 85′), Varane, Martinez, Malacia; McTominay, Eriksen (Van de Beek 85′); Sancho (Fred 71′), Fernandes, Rashford (Ronaldo 85′); Elanga (Martial 46′)

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson (Τσιμίκας 85′); Henderson (Fabinho 59′), Elliott, Milner (Carvalho 73′); Salah, Diaz, Firmino

Επόμενος αγώνας για τους Reds το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας κόντρα στη Bournemouth.

Κακή εμφάνιση και ήττα στο Old Trafford.
Μοιραστείτε το!

One thought on “Ήττα στο Old Trafford

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com