Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δεν θα φύγει ο Keita»

Klopp: «Δεν θα φύγει ο Keita»

Keita και Klopp.

Τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Naby Keita το φετινό καλοκαίρι έβαλε ο Jürgen Klopp στις τελευταίες του δηλώσεις, μιλώντας επίσης και για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μέσου.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αρχικά αν θα έχουμε αποχώρηση του Keita:

“ Και να μην τον αναπληρώσουμε; Όχι, δεν είναι δυνατόν, φυσικά όχι. Αλλά δεν είναι το σχέδιο. Δεν είμαστε χαζοί να πιστεύουμε ότι ένας παίκτης μπορεί να φύγει και να μην τον αντικαθιστούμε. Όχι, δεν υπάρχει περίπτωση. Οπότε, ο Naby δεν θα φύγει, αλλά αν έφευγε –που δεν το θα κάνει– πρέπει να υπάρξει αντικαταστάτης, φυσικά. ”

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός μέσου:

“ Είμαι χαρούμενος όταν είναι όλοι σε φόρμα, 100% . Αλλά πάντα κοιτάμε να δυναμώνουμε, πρέπει και το κάναμε πάντα. Πρέπει να είναι ο σωστός παίκτης και αν ο κατάλληλος παίκτης δεν είναι διαθέσιμος αυτή τη στιγμή, τότε τείνουμε να λέμε, «Εντάξει, τότε ασχολούμαστε με αυτό που έχουμε πριν υπογράψουμε έναν παίκτη που δεν είναι 100% ο κατάλληλος». Αυτή η κατάσταση δεν άλλαξε ποτέ. “

“ Τώρα έχουμε περισσότερους τραυματισμούς από ό,τι θα φανταζόμασταν και τώρα θα ήταν ωραίο να έχουμε έναν νέο μέσο, φυσικά – αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψουν τα αγόρια και η κατάσταση αλλάζει συνεχώς. “

“ Απλώς δεν μπορείς να το κάνεις αυτό (να αποκτήσεις παίκτη λόγω των τραυματισμών) και μετά υπάρχει ένα άλλο γεγονός: δεν είμαι, δεν είμαστε υπεύθυνοι για το τι μπορούμε να ξοδέψουμε. Αυτή είναι η κατάσταση,  λένε πράγματα για εμάς και μετά το αντιμετωπίζουμε. ”

Ήταν πάντα το ίδιο και ποτέ διαφορετικό. Μπορείτε να πείτε ότι γι’ αυτό είμαστε εδώ με καλή κατανόηση ή γι’ αυτό είμαστε εδώ με κακή κατανόηση, αλλά γι’ αυτό είμαστε εδώ και αυτό είναι όλο. ”

Παραμονή για τον Naby Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com