Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Πάμε στο Old Trafford για 3ο σερί διπλό»

Fabinho: «Πάμε στο Old Trafford για 3ο σερί διπλό»

Ο Fabinho πιστεύει ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο παιχνίδι στην Premier League από μια συνάντηση μεταξύ της Liverpool και της Manchester United και είναι σίγουρος ότι η ομάδα του είναι έτοιμη να κάνει τρεις συνεχόμενες νίκες στο Old Trafford.

Οι Reds ταξιδεύουν για να αντιμετωπίσουν τους μεγάλους αντιπάλους τους το βράδυ της Δευτέρας, έχοντας φέρει ισοπαλία στα δύο πρώτα παιχνίδια της κορυφαίας κατηγορίας.

Οι δύο τελευταίες επισκέψεις τους στην έδρα της United ολοκληρώθηκαν με πειστικές νίκες με 4-2 και 5-0 αντίστοιχα, και ο Fabinho επιθυμεί να είναι μέρος της πρώτης ομάδας στην ιστορία της Liverpool που θα πάρει τρεις διαδοχικές νίκες εκεί.

«Ξέρουμε ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι εδώ στην Premier League και είναι πάντα καλό να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια γιατί οι οπαδοί θέλουν πάντα να κερδίζουν, επομένως είναι καλό και για το ηθικό», είπε ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει το 100ο του ξεκίνημα στην Premier League τη Δευτέρα, στο Liverpoolfc.com.

«Πρέπει να κερδίσουμε. Θα πάμε στo Old Trafford με τη νοοτροπία να κερδίσουμε το παιχνίδι, οπότε έχουμε μερικές μέρες να δουλέψουμε πριν από αυτό το παιχνίδι και θα δουλέψουμε, και ελπίζουμε να είμαστε στην καλύτερη φόρμα για να παίξουμε εναντίον της Manchester United.

«Είναι μια καλή ευκαιρία και για εμάς να κερδίσουμε τρία σερί παιχνίδια στο Old Trafford. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν πολύ καλό για εμάς με νίκη 5-0, ειδικά για τον Μο [Salah], οπότε ελπίζουμε ότι αυτό το τελευταίο παιχνίδι θα φέρει καλές αναμνήσεις για την ομάδα [για να μας βοηθήσει] να παίξουμε άλλο ένα καλό παιχνίδι στο Old Trafford και να κερδίσουμε».

Για τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της Liverpool αυτή τη σεζόν…

Νομίζω ότι ξεκινήσαμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με την κατάκτηση του Community Shield, αλλά στην Premier League δεν ήταν η αρχή που θέλαμε. Φυσικά ξέρουμε ότι το ξεκίνημα της σεζόν είναι πάντα σημαντικό, είναι σημαντικό να αρχίζουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά δεν έγινε έτσι, οπότε ξεκινήσαμε με δύο ισοπαλίες. Είναι ακόμα η αρχή της σεζόν, αλλά ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε τρεις βαθμούς το συντομότερο δυνατό, οπότε το παιχνίδι με τη Manchester United είναι μια πραγματικά καλή ευκαιρία για να επιστρέψουμε στις νίκες.

Σχετικά με το αν η ομάδα πιστεύει ότι η σεζόν θα ξαναγυρίσει στην καλή φόρμα μόλις κερδίσει την πρώτη της νίκη στην φετινή σεζόν…

Ναι, νομίζω ότι στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Crystal Palace η ομάδα έκανε καλό παιχνίδι. Ξεκίνησε πολύ καλά, πιέζοντας και δημιουργώντας ευκαιρίες, αλλά δεν πετύχαμε το γκολ. Στη συνέχεια η Palace σκόραρε και η αντίδραση της ομάδας ήταν πολύ καλή. Ακόμη και με 10 παίκτες συνεχίσαμε να τους πιέζουμε [και] να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε, αλλά νομίζω ότι η αντίδραση και η στάση της ομάδας ήταν πολύ καλή, οπότε πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, φυσικά, να μεγαλώνουμε τον ρυθμό και να μαθαίνουμε. Αν μείνουμε σε αυτή τη γραμμή, έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για την εμφάνιση του Harvey Elliott ενάντια στη Palace…

Νομίζω ότι ο Harv έπαιξε πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι. Ο Harvey είναι λίγο πιο επιθετικός, επομένως είναι σημαντικό να έχουμε έναν παίκτη σαν αυτόν με την ποιότητά του. Ξέρουμε ότι θα είναι μεταξύ των γραμμών, μπορεί να συνδεθεί στη δεξιά πλευρά με τον Trent και τον Μο, επομένως είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι σε καλή κατάσταση, να έχει αυτοπεποίθηση. Παραλίγο να σκοράρει στο τελευταίο παιχνίδι, ήταν σημαντικός στις επιθετικές ενέργειες, αλλά είναι κάποιος που δουλεύει πολύ σκληρά, οπότε θα βοηθήσει και στο αμυντικό κομμάτι. Οπότε χαιρόμαστε για αυτόν και ελπίζουμε να γίνει καλύτερος γιατί χρειαζόμαστε έναν τέτοιο παίκτη.

Για το αν το ξεκίνημα της United στη σεζόν την κάνει πιο επικίνδυνη αντίπαλο…

Δεν είναι καλό για έναν σύλλογο όπως η Manchester United να χάνει τα δύο πρώτα παιχνίδια στην Premier League και νομίζω ότι με τον τρόπο που έχασαν, θα θέλουν να δείξουν αντίδραση μπροστά στους οπαδούς τους. Αλλά θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι, οπότε θα υπάρχουν δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν και πρέπει να κερδίσουν, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Για νέο διπλό στο Old Trafford οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com