Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Paul Merson προβλέπει την κορυφή της επίθεσης για την Liverpool

Ο Paul Merson προβλέπει την κορυφή της επίθεσης για την Liverpool

Ο Paul Merson αποκάλυψε πως πιστεύει ότι, ο Jurgen Klopp θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον Fabio Carvalho την νέα μεταγραφή της Liverpool ως επιθετικό εναντίον της Manchester United.

Ο Darwin Nunez αποβλήθηκε στο παιχνίδι απέναντι στην Crystal Palace την περασμένη Δευτέρα, αφού χτύπησε με κεφάλι τον Joachim Andersen και θα χάσει πλέον τα επόμενα τρία παιχνίδια των Κόκκινων, ενώ ο Diogo Jota συνεχίζει να μένει εκτός με τραυματισμό.

Αν και ο Roberto Firmino αναμένεται να είναι στην αποστολή αφού έμεινε εκτός προληπτικά απέναντι στην ομάδα του Patrick Vieira, ο Klopp μπορεί να θεωρεί ότι η επαναφορά του Βραζιλιάνου κατευθείαν στην αρχική ενδεκάδα αποτελεί κίνδυνο.

Αυτό θα άφηνε τον Γερμανό προπονητή χωρίς προφανή επιλογή μπροστά και παρόλο που ο Mohamed Salah ή ο Luis Diaz θα μπορούσαν να μεταφερθούν σε αυτή τη θέση, ο ειδικός του Sky Sports, Merson, πιστεύει ότι ο Klopp θα μπορούσε να επιλέξει μια ελαφρώς πιο καινοτόμο προσέγγιση.

Ο πρώην παίκτης της Arsenal έγραψε στη στήλη του Sportskeeda:
«Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ – ο Sadio Mane είναι μια τεράστια απώλεια για τη Liverpool. Γιατί να τον πουλήσεις για 30 εκατομμύρια λίρες, όταν μπορούσες να τον κρατήσεις για ένα χρόνο και να αγωνιστείς ξανά σε όλα τα μέτωπα, όπως έκαναν την περασμένη σεζόν;»

Με τραυματία τον Roberto Firmino και τον Darwin Nunez με αποβολή, δεν έχουν κανέναν να μπει από τον πάγκο και να επηρεάσει ως αλλαγή. Δεν έχω ιδέα ποιος θα παίξει μπροστά με τον Luis Diaz και τον Mohamed Salah – ίσως είναι λύση ο νεαρός Fabio Carvalho να μπει στη μάχη στο Old Trafford;»

Ο Carvalho έφτασε στο Anfield το καλοκαίρι από τη Fulham έναντι αμοιβής που θα μπορούσε να ανέλθει στα 7,7 εκατομμύρια £ με τα πρόσθετα.

Παρόλο που έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως ως επιθετικός μέσος σε όλη τη σύντομη καριέρα του μέχρι στιγμής, έχοντας σκοράρει 11 γκολ για τους Cottagers την περασμένη σεζόν, φέρει κάποια στοιχεία σκόρερ που θα μπορούσε να τον βολέψει για τον ρόλο του ψευτοεννιαριου.

Ό,τι κι αν επιλέξει ο Klopp θα είναι διψασμένος να κάνει την πρώτη του νίκη τη νέα σεζόν απέναντι στους αντιπάλους του συλλόγου του Merseyside στη Βόρεια Δύση, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση μετά από δύο διαδοχικές ήττες.

Η Liverpool υπέστη δύο απογοητευτικές ισοπαλίες στους δύο πρώτους αγώνες της και βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από την αντίπαλό της για τον τίτλο Manchester City εάν και είναι ακόμη στην αρχή.

Με τη City να αναμένεται να πάρει άλλους τρεις βαθμούς εκτός έδρας με τη Newcastle αυτό το Σαββατοκύριακο, άλλο ένα παιχνίδι χωρίς νίκη είναι αδιανόητο για την ομάδα του Klopp.

Ο Paul Merson προβλέπει την κορυφή της επίθεσης για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com