Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η αντίδραση των διεθνών ΜΜΕ στην αποβολή του Nunez και η αναφορά σε Suarez

Η αντίδραση των διεθνών ΜΜΕ στην αποβολή του Nunez και η αναφορά σε Suarez

Ο απόηχος της ισοπαλίας της Liverpool με τη Crystal Palace στο Anfield έχει αέρα Darwin Nunez. Τα διεθνή ΜΜΕ ασχολούνται με την ανόητη αποβολή του Ουρουγουανού φορ που κόστισε στην οικονομία του αγώνα στους Reds.

Κάνουν λόγο για αρνητικό πρωταγωνιστή της συνάντησης, που καθήλωσε τις προσπάθειες της ομάδας. Σε γενικές γραμμές κατακεραυνώνουν το ακριβότερο μεταγραφικό απόκτημα του φετινού καλοκαιριού της ομάδας του Jurgen Klopp.

Γίνεται επίσης αναφορά στο γεγονός πως ο Joachim Andersen παγίδευσε σε παιχνίδι μυαλού τον Nunez, πράγμα που είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον έτερο Ουρουγουανό επιθετικό που είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας, τον Luis Suarez.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η Liverpool δε τα παράτησε και βρήκε το τέρμα της ισοφάρισης με εξαιρετική ατομική ενέργεια και τελείωμα υψηλής κλάσης του Luis Diaz.

Με την αύρα του Anfield οι Reds πίεσαν για την ολική ανατροπή, αλλά αυτή δεν ήρθε με αποτέλεσμα να παραμένουν χωρίς νίκη στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και να βρίσκονται ήδη στο μείον τέσσερα από τη Manchester City.

Τη κρίση τραυματισμών που περνάει η ομάδα τη διαδέχεται και η κρίση των αποτελεσμάτων, με το μεγάλο ντέρμπι με τη Manchester United στο Old Trafford την ερχόμενη Δευτέρα να είναι το επόμενο εμπόδιο που καλούνται να περάσουν.

Χωρίς τον Darwin Nunez προφανώς, ο οποίος θα λείψει για τρία παιχνίδια λόγω τιμωρίας.

Αντέδρασε λανθασμένα ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com