Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Wolves καταλήγει ο Matheus Nunes

Στην Wolves καταλήγει ο Matheus Nunes

Η Liverpool έχει συνδεθεί έντονα με τον μέσο της Sporting Lisbon Matheus Nunes , καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και πιο έντονα τις 2 τελευταίες εβδομάδες κυρίως μετά τον τραυματισμό του Thiago Alcantara.

Ο Matheus Nunes πρόκειται να μετακομίσει στην Premier League – αλλά δεν θα είναι με τη Liverpool. Ο μέσος της Sporting Lisbon , Nunes, υπήρξε συχνά στόχος των Reds. Ο 23χρονος προφανώς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και από τη Manchester City και τη West Ham. Ωστόσο, σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του The Guardian, η Liverpool δεν θα αγοράσει τον Nunes αφού η Wolves ήρθε σε συμφωνία με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Έχει υποστηριχθεί ότι η Wolves θα πληρώσει τη ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του παίκτγ, κάτι που θα τον κάνει με την υπογραφή του, μεταγραφικό ρεκόρ για τον συλλόγο. Έχει επίσης αναφερθεί ότι η Wolves θα πληρώσει 38 εκατομμύρια λίρες για την υπογραφή του Nunes.

Η Liverpool είχε συνδεθεί έντονα με τον Nunes και πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Ο Πορτογάλος διεθνής πιστεύεται ότι ήταν ακόμη μια πιθανή απόκτηση καθώς οι Reds συνδέθηκαν με μια σειρά από νέους χαφ. Ο Jurgen Klopp έχει μιλήσει στο παρελθόν για τη μεταγραφική δραστηριότητα του συλλόγου.

Στη συνέντευξη Τύπου του την Παρασκευή, ο Γερμανός είπε ότι δεν περίμενε να δει κάποια άλλη προσθήκη. Ο αθλητικός διευθυντής Julian Ward έχει ήδη συμβάλει στην ολοκλήρωση τριών συμφωνιών αυτό το καλοκαίρι. Οι Darwin Nunez, Fabio Carvalho και Calvin Ramsay είναι οι τρεις νεότερες προσθήκες στην ομάδα της Liverpool για τη νέα σεζόν.

Ο Nunes στο Molineux.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com